Biasakan dirimu





Comments

uncle gedek said…
percaya tak uncle pernaj pergi masjid dalam gambar tu?

tak payah percaya lah.. ucle tipu... hehe
mujagirl92 said…
tq for the reminder,, insya ALLAH,, akan kuiikuti nasihat ini,, :D
Unknown said…
perlu juga memotong klu perbicaraan org tersebut kurang baik :P
nasir hamzah said…
InsyaAllah Lana...
ewanthology said…
biasa biasakan lah... benda baik
shuhadaothman said…
i will try i will try. InsyaAllah. Thanks lana sbb mengingati sesama kita :)
Nong Andy said…
Ada pula kawan.. asik nak org dgar cakap dia jer.. tapi yelah.. layankan aja :D
Cik Azz said…
Dah biasa cakap dengan kelajuan maksima.. susah sikit nak jadikannya minima..

Itu yang kadang2 terus tak bercakap tu.. Asal nak cakap je, teringat orang kata itu ini.. Baik diam terus je la.. Senang citer.. haha...
gnesop said…
Pendengar yg baik satu keperluan..
caliph shuriken said…
noted.. nice sharing ^^
hazwan hairy said…
yeaaaa....nice kata2 itu...p/s: time2 la bru leh bw..sedih sgoh bila bik g..haha
Unknown said…
mencik orang yang suka potong cakap, dan kalau boleh dia jer nak bercakap, dimana last2 dalam hati ku ini berkata2 papai cakap la ko sorang2 kat situ.. he he he :P
ary_lee said…
tidak memotong kata orang lain..
Urmmmm..
insya-ALLAH^^
Muttallif said…
Selalunya orang akan memotong kat-kata orang lain. Itu mungkin antara sikap yang tidak disenangi ramai orang.

Quote yang bagus lana. :)
Unknown said…
heran bin ajaib :P http://paripariputih.blogspot.com/2012/07/heran-bin-ajaib-he-he-he.html
Unknown said…
InsyaAllah.. Ayat tu penuh bermakna..
vendoline said…
sedap jugak ayat...biar semua org igt kita sebab kebaikan kita...
vendoline said…
salam ramdhan
jemput join n promote
http://edyfee.blogspot.com/2012/07/my-first-give-away.html
Unknown said…
Nice sharing :)
Selamat berpuasa ^_^
::adibsalam:: said…
insyaAllah...akan ku biasakan ;)
Jajas said…
xleh menjadi pendegar yg baik...sbb mudah terasa dgn kesedihan pencerita...hehe
Zamani said…
InsyaAllah,nasihat yg baik.. :)
abikwan said…
very nice quoatation..

ada kat rumah senarai mutiara kata al-qarni,, ingat nak buat jugak mcm ni.. =) tp lana dah buat dulu =)
Cik Kay Jue said…
jadi pendengar yang baik...:) insya Allah..
ain farahin said…
insya Allah.. ^..^
# said…
Ya....betul tu....insyaallah adik...


Anyway...akak syg sgt blog adik ni...suka tiap entry nya....carry on ya adik....lovely!! T__T
Reena Sidek said…
Insya-Allah... berusaga menjadi lebih baik dr sebelumnya...
Alif Haris said…
okay alif dgr skrg ni .. cepat cita. ahha
im your ears. kehkehkeh :)

Popular Posts