RSS Feed

FREE HEADER BY KEI SEICHI

1

May 8, 2011 by





Dalam usaha mengorek idea n ilham tuk buat 1st GA/CONTEST lana, lana amik ksempatan tok join yg blogger2 len buat (alasn je tuh, sebenonya nk hdiah,m
uaahahaha) ngee..sape la tak nakkan,heh3. ok orite, tnpa wasting time (budget canggih) jum join reramai. terjah KEI SEICHI dulu.Ikut je yg beliau ndak dlm syrt beliau yg berjela tuh,ahakz, InsyaAllah, dpt le korg header free hasil ayor tgn beliau ^_^

1. Size ye..nak XXXXXXXXXXXL, ahah,men2 pulak,ahahaha. lana kalau leh nk saiz seghope cam yg header yg lana guna skrg, tpi dah lupa saiznya *_*. buat je la saiz ni: 860 x 260

2. Background color.. urmm,yg pastinya kei, lana tak mo color PINK! SAY NO to PINK, buhsan, hihi. lana xkisah, yg penting color2 gelap mcm dark blue, dark turqoise, black, warna2 metal mcm silver. seng citer color2 yg memg da ad dlm blog lana ni.. lana nk nmpk skata sumanya.

3, 4, 5. Ayat-Font-Gambar~ ayt yg nk dibubuh sama mcm ayt yg lana guna skrg, WELCOME TO LANA'S WORLD. Font lana nk yg jenis 'tegas' cth mcm yg lana guna tok header lana yg asal tu jugak, Bankgothic MD Bold xsilp. Seng citer, lana nk tgk kemahirn kei menggabungkn dua elemen yg lana nak ni TRANSFORMERS + WORLD. (demand giler *_*). kalau leh, corak n background to WORLD, tp tulisan/font ala2 TRANSFORMERS, ngee

6. Contact: email je lana kt sini - tynthalana@gmail.com. xpon, kepoh2 je kt shoutbox tu,hehe.

kei, lana xkisah cntik xcntik..lana cuma nk bntu mahirkn awak ngn nk thu mcmna kei buat.lana pon bt kai adobe photocop tu je ^_^

tima kasih ye kei..



1 comment »

mcm ni lah said...

biru hitam,. i loike,.. sama la kite,.

Powered by Blogger.