RSS Feed

Header #10

9

August 11, 2016 by

Check it out previously, Header #9.

Entry yang lama terperap, sehinggakan blogger2 dibawah pun jarang menulis lagi.
Maafkan saya ya..Ia belum finalized lagi, tapi saya display-kan juga. 

Dibawah, milik Saudara PK, bertemakan studio bergambar.

cream header, soft header, frame style header, flower header, flower in the frame header, cool header

Kedua, untuk Saudara yang gelarannya 'Lelaki Semalam'.
Red dan Metal Theme untuknya.

Dan, yang ini untuk blogger Cikna. Sweet dan warna pastel untuk CikNa.


9 comments »

Eeiou _ said...

Paling suka header yang last sekali. Pink-ish gitewww!

Faizah Syakira said...

cantik header last tu.. comeiii.. :)

Dkna Abza said...

dah lama tak singgah blog lelaki semalam

Mas said...

wahh..wt header blog ke?

Tinta Lana said...

@Mas

Pernah buat Mas..sekarang dah kurang tapi masih buat kalau ada permintaan.

Cik Azz said...

Cantik semuanya.

Header blog akak dah berkapuk dah. Dah tak reti dah nak buat header. Nak edit HTML pun dah tak ingat. Sadis betul. Hehe.

ewanthology said...

mmg terkenal lah ni sbg supplier header sebelum ni ye..hehe

Radhiah Izzati said...


header yang last tu comel la

saya blogger baru. done follow =)

Sop said...

menarik
masing2 ada ciri istimewa :)

Powered by Blogger.