RSS Feed

Kecikkan paha dan punggung!

8

June 9, 2011 by

Wowowowo..sedar tak sedar da nk hmpr sebuln lana tak kemas umah lana ni..bersawang sudah T_T. Urmm, ada la sebab2nya yg tak perlu nak digemburkan kat sini.

Alhamdulillah, kembali lgi menulis entry. Tak ada pa yg best pun nak citer, cuma lana nak minta pendapat korang macamana nk kuruskan bahagian paha n punggung ni T_T.. sedihla.. balik kampung baru2 ni asyik kena perli je dgn makcik2 n pakcik2 (walhal depa punya lagi la besaq, mcm tong deram, cissss)

Petang ni nak berjogging kat tasik, lama da tak buat. Jom la sama2 jaga kesihatan dgn bentuk tubuh badan. bukan pe, bila sihat, cantik, kita otomatik memg jdi lebih confident..hurmm..

Ok, share ek camna cara korang jaga badan ^_^ tq


8 comments »

SoLy SoLicious said...

buat senaman kaki.....kat Youtbe ade...........tapi kene rajin buat senaman la...heee

Freaky said...

selamat berjoging :D

TYNTHA LANA said...

Soly n Freaky ~ tq ^_^

Beeha B. said...

beeha pun tercari2 macam mana nak kecikkan peha dan punggung...kalau dah tau buat entry khas k! hee..

solomolo said...

solomolo pon joging petang td...
nak buang lemak ngan kecikkan pinggang...

beloghakimy said...

pe susah.. sambil duduk tulis belog, kepak-kepakkan kaki anda. nak lebih efektif sambil kepakkan goyang sekali kaki. mesti kecik peha tuh.. ahha

TYNTHA LANA said...

Beeha ~ InsyaAllah,hehe
Solo ~ tdi xbper nk joging pun, jln amik angin je,heh3
Kimy ~ da kepak2 pun, tpi xeffect,hahahaha

syaz@rozelt said...

nak kecikkan due2 part tu jugak!

Powered by Blogger.