RSS Feed

2016 Review

8

December 31, 2016 by

Assalammualaikum.

Alhamdulillah, sekejap saja masa berlalu.
Tahun paling 'secoet' posting entry diblog, hihi.

Throwback moment paling manis tahun ni..sebagai kenangan disini :).

5 Mac 2016 - Majlis Nikah.

"Selesai"

13 Mac 2016 - Majlis Bersanding.

Keluarga Mertua.

Keluarga Saya.

3 April 2016 - Majlis Bertandang.

"Sihat semuanya"

Ya Allah, berkatilah kehidupan kami suami isteri. Amin..

Selamat Tahun Baru 2017.
Hargai setiap detik yang dilalui.
Cepat2 lupakan perkara yang xmenyeronokkan hati.
Buat apa yang anda sukai!


8 comments »

cikkyra blogspot said...

selamat tahun baru :)

ewanthology said...

Bolehlah disimpulkan bhw 2016 adalah tahun yg indah bagi anda... moga keindahan tersebut berterusan ke tahun ini :-)

aizamia 3 said...

Tahniah Lana.. Moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat.
akak pun dah lama tak singgah blog kawan2.
Bukan sebab sibuk tapi masalah kesihatan membelenggu.

Cik Azz said...

Alhamdulillah. Tahniah Lana. Dah nak dekat setahun dah pegang status isteri orang. Hehe.

Selamat tahun baru ya.

IK Tia said...

lepas ni boleh get ready nak ada baby pulak 😊

Mime MF said...

saya baru sempat nak blogwalking..lama tak singgah sini..btw, tahniah lana..semoga berbahagia smp Jannah! <3

Zizie Zack said...

assalamualaikum kak lana.. alam sangat tak bertandang kat sini.. first time tgk gmbr kak lana.. tahniah kak lana dah selamat jadi isteri orang :)

ary_lee said...

Ok. Adik Lana masih kacak bergaya :D

Powered by Blogger.