RSS Feed

BEN ASHAARI AJAK JADI BUDAK BUDAK SAT !!

18

April 15, 2011 by



Katoon yg plg lana MINAT...aaa..pe eh, jap2, bgi lana ingt, haa! Lana shoot SHUGO CHARA!

syebabnye..bnyk la shebab, tkt xlrt abg ben nk bce,hik3. xpe, lana nk cite gak,bgi 1 angkase tau! hek3

1. Lana loikeee wtk utma nya ~ Amu chan, stylish sgt dgn rmbt pinky, lana suke krakter die yg gile2 ulat, tp at the sme time, malu2 kobau #same cam prngai lana,bluekk#

2. Pstu, ce tgk gmbr guardian2 die kt bwh ni, CUTE ya amat smpai ase mcm nak mati hidop lik kan?ahak3. bia lana kenlkan..urmm,berator! berator! ok2..dri kiri: Ran si merh jmbu,Su si hijau n Miki si biru











~ lana geram tgk ke'miut'an diowg, ase nk picit2 smpai ke lubg cacing (apekah???) ~ Eh, lupe, ade gi satu, bwh ni namanya Dia ^_^

3. Yg penting sx, citer ni bnyk bgi PENGAJARAN wat lana, yg plg lana ingt "KITA MESTI PERCAYA PADA IMPIAN N CITA2 KITA" wlaupn ade yg perlekeh kn, wat pedulik je ngn diowg

~impian lana nk kalahkn jmlh follower abg ben dlm msa 6 buln, ha, chanteeq tak??? pe, lana xsedr diri, berangan? suke ti lana la, lana pnya impian, piirrraaahhhh! ~

4. aaa..cukup kot 3,hik3

Yg lana TAK MINAT LANGSUNG.... si SMURFS ni.. sebabnya..

~ntah..tgk ghope pon teman da xminat, inikan tgk citernye, uhuhu..sian carton maker nieh, maap,maap kan lana (T_T)~

Lastly, lau lana jdi superhero (pe plak, superheroin la..abg ben ni, ptt tls superheroin gak, haisshhh).. urmm, SUPERHEROIN...aaaa...lana nk jdik.. AMU HINAMORI lah, lana nak ada kuasa magik cam die, pastu lana nk buat suma org yakin n pecaye cite2 memasing #so sweet#

sekian, dari




18 comments »

AdyBudika said...

comel..ahahaha

Sis Aieda said...

ta pena tgk katon2 ney..
ehehe

TYNTHA LANA said...

lau sis aieda nak tgk, lana leh bgi link, yg shugo chara tu, best taww!

bersama kak Es said...

uuuiihhh..kartun dia comel2 . Patut la liana minat :)

mOoN said...

comel...x penah lak tgk anime ni..:)

Nelly Ixora said...

aik npe kartun keciktu cam watak2 sailormoon versi kcik.hehe.

meh bce nelly pnye lak

http://nellyixora.blogspot.com/

solo molo said...

kartun biru yang tak suke tue rasanya penah tengok dulu-dulu masa kecik....



http://solomolo.blogspot.com/2011/04/segmen-ben-ashaari-ajak-jadi-budak-sat.html

NUR AYNIE said...

comelnyerrrrrr

Hani Suraya said...

xpnh tgok la kartun ni..

channel mne lana bkak ni??

hehe..=)

mcm ni lah said...

kartun smurf tu dulu tahun 80an memang fenomena tu dulu tu,.. dah follow you follow balik yer :)

TYNTHA LANA said...

katon smurf tu skrg ade kt tv3,weekdays, tpi xingt hri pa. kdg2 lau lana free,xdek keja,pas MHI, lana pon tepksa la tgk wlaupn hti meronta2 xsyuke (T_T)

saya YANA said...

Yana pon tak penh tengok jugak... hahaha...

Fuuyooh said...

salam kenal.. dtg dari blog abg ben.. har har har

@juera said...

x pnh tgk krtun2 tu..

TYNTHA LANA said...

salam fuyyoowwww! hak3, tq jdi follower lana!

TYNTHA LANA said...

@juera, ti yna perkenlkan katon peberet yna tu ea! ^__^

Ara Farahah said...

hehe.. lana,, mehla intai my carto0n..
http://farahahsulong.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-ajak-jadi-budak-sat.html

Lulu caldina said...

eheh, terasa seperti kanak-kanak riang kan bila buat segmen ni..

Powered by Blogger.