RSS Feed

TOLONG LANA..TOLLLLOONNNNGGGGG

7

April 23, 2011 by

(T_T) kengkawan sume..bntulah lana..mata lana da berair, merah, pinggang da berlipat2 (T_T)

Huhuhu, makin bnyk lana mrayau kt dunia blog, makin pening.. camne nk improve appearance blog kite spy lbh mnarik n kemas, xserabot n telalu bnyk color.. lana xtahu cmne nk wat READ MORE, nk buat pages.. urmm,bnyk nye yg lana xtau, sedeyh..

nk mulakan dr mana ea..smlm lana da wat header mcm yg korg nmpk tu.. sx pndg, ase2 tema ape tu?hihi. buat header pon da berjam2..cmne nk wat bnda len lak.. arhhhh, tencen gak di buatnye!

pe pun, nk cube yg terbaik2, wat sikit2 dulu kn? hurmmm..


7 comments »

::Mastura Zakaria:: said...

selalunye orang suke page yang cerah....one of opinion la...

Prof Ique said...

hye lana, dun stress2 la with blog...blog kan tempat kite bersantai2. lana ley g kat blog yang ade sediakan tutorial contoh macam ni http://www.lyssasecret.com/

try la ye...jangan stress2 tau

dira said...

lana:mcm i tu, i cuma amik template kat blogspot gak...cuma edit2 je..:D

Jenguk belog saye sini

Dzarief Zuhdi said...

chillex..

Pendekar Berkuda said...

salam lana.... be yourself... asalkan blog ringan dah memadai...

blogger yang masuk membaca dan mengomen hanya suka pada dua keadaan...

blog yang bila kita masuk, mata kita segar... lantak la kalau sampai terbuntang lantang sekalipun...yang penting mata segar bila masuk blog orang tu...

yang kedua...
blog mesti ringan... kalau ringan lagi suka orang masuk...

dan untuk lana lak...

kalau nak promosikan blog memang mudah je...

selalulah pergi singgah komen di blog2 orang... itupun kalau nakkan blog lana maju... mesti biasakan diri singgah di blog2 orang lain...terutamanya di blog-blog yang mana ramai orang berkampung... seperti di blog Cik Epal, Fatin Liyana ataupun blog2 famous yang lain... percayalah...

mungkin perubahan hanya akan didapati selepas berusaha sedaya upaya... kalau tak..pandang jauh... letakkan target untuk 3bulan mahupun 4 bulan dari sekarang... insyaALLAH...akan berjaya nanti..

TYNTHA LANA said...

Alhamdulillah, tima kasih sgt pendekar (da mcm skrip filem klasik,hahhaahaha)

tpi, memg nk ucp tima ksh bnyk2 tok nsht tu, lana tak tau nk ckp pe dah selain tank u very much :)

InsyaAllah..lana memg sdg berusaha kearah, target yg lana nak. doakan lana ea :)

tanks jugak kepada mas, prof ique, dira, zarief ya tok komen n advice u all,really appreciate it!

Pendekar Berkuda said...

satu lagi..buangkan verification untuk komen ni kalau nak maju... caranya tengok kat sini..

http://www.sitisafiyyah.com/2010/12/cara-nak-buang-word-verification-yang.html

Powered by Blogger.