RSS Feed

FOLLOWER KE-300 - SPECIAL 'EVENT' FOR YOU

10

May 8, 2011 by

Tatkala lana tulis post ni, Alhamdulillah, kengkawan romantik lana menghmpiri jumlah 290.. bukan kuantiti yg lana nk tekankan kt sini.. lana cuma hrp skit sbnyk usaha lana mlalui blog ni dpt bg mnfaat pada suma.

InsyaALLAH, dgn izinNya, sempena nk menyambut kawan romantik lana yg ke 300, lana nk buat sumting spesel skit ttgnya.

Follower yg ke-300 nnti akan lana buat satu entry khas ttg blognya, pastu di setiap entry lana, lana akan usahakn tok mengglamorkan anda (i'll promote ur link k). tak cukup lgi, lana wat bloglist bru, dan sah2 nama blog anda akan terpampang disitu min sebulan lamanya..atau lebih bergntg pada keadaan.

Dan sempena pengunjg ke300 ni jugak, insyaAllah, lana akan lancarkan (poyo punya ayt,hehe) 1ST CONTEST/GA tuk kengkwn suma.. jadi, sabar menunggu ya ^_^

Terima kasih tuk semua teguran, cdgn, komen, kesungguhan n kesanggupan korang suma tuk berada disini.. lana cuma mmpu doakan yg terbaik tok kalian sume ^_^

p/s: kepada follower bertuah yg ke 300,sila printscreen bukti yg mnnjukkn anda lah yg memegang no 300 tu ek (xkishla nk wat cmne pun,hehe)
pastu, tinggalkan link anda di shoutbox/exchange link lana k.

~lau xphm leh tnya or email lana~


10 comments »

mcm ni lah said...

rajin2 le blogwalking mesti cepat dapat follower nti insyaallah

umialya said...

akak follower 292 x termasuk dlm senarai ke??

giler glemer btul... hahaha

czueka zulaikha said...

wahh..hee
happy blogging :)

TYNTHA LANA said...

umialya,hehe. kan akak da tulis tu syg, smpena yg ke300, ade contest/GA tuk yg len2. ti jgn lupe update2 ok? ^_^

taliff said...

Selamat mencecah follower ke 300 secepat mungkin....keh keh keh

Singgah Dari :I Think OF

zie said...

nak kena tunggu ni..mana tau jd follower ke 300..heheh

Cik NuRuN said...

alaaaaaa , kalw tawu tadi kita tggu sorang follower ja lgi nak amek tempat yg ke 300 tuu . wuuuu ~ hehee :p

ajumohit said...

313 tak aci ke?

ajumohit said...

eh 313..serentak pulak dgn mizzz aina

afif said...

dasyat2...;)

Powered by Blogger.