RSS Feed

AKU TERINGIN NAK HACK BLOG

11

June 23, 2011 by


Join? klik SINI

Wahh, dalam banyak2 segmen Abg BA buat, seingat lana, yang ni kali kedua lana join,heh3.

Lana teringin..dan memang target nak hack blog minah seorang ni,hehe. Kenapa lana pilih? Susah la nak cakap, nak kata blog dia best, lagi berjuta ganda best abg ben punya. Nak kata sweet? Ramai lagi yg sweetie meetie. Takpa, ti korang try baca mana2 entry dia. Cuma satu je la pesanan lana pada dia, jangan mudah lupa diri, setiap hari pasang niat baik dalam hati. InsyaAllah, kejayaan tu pasti mengiringi. Tapi, taknak la sebut nama blog tu.. bagi link je boleh? SINI

Copp!: Arghhh, gasak je, ahahaha. Maaf ya semua,hehe. Sekadar menghilangkan stress dizaman serba moden ini. Sekian.


11 comments »

cik Ida said...

hey, jenguk sini nak tengok siapa yang akan kena hack.. feel free to hit me back yeah :)

aku teringin nak hack belog korang

c u m u h a m a said...

singgah tuk HACK ! kihkih .

jangan HACK saya okeh . :)

enjoy !

http://anakgadischot.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

normala_ali said...

singgah Hack.. hahahaa..
saya xbersalah jgn hack saya.. (^_^)

http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

aizamia3 said...

takpe.. kite2 je tau.. hikhikhik..

Lulu Caldina said...

habis nak kena hack ni..

alif haris said...

haha .. terinigin nk hack ya .. haha :D

HAZWAN17 said...

nak tolong hackkan blog tu boleh?haha

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

erk... makin ramai la hackers lepas ni... kena letak password panjang2 ni... heee~

teringin nak hack blog

Sya_Cda said...

tumpang hack kt sini boleh :)

http://ciksya-cda.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

solomolo said...

fuh...
nasib baik bukan blog solomolo yang nak dihack...
selamat...
hahaha...

Mohd Hazwan Hashim said...

gud luck :)

Powered by Blogger.