RSS Feed

Bodoh ke aku?

13

June 14, 2011 by

Aku bukanla bodoh..jauh sekali jahil bab2 macamni.. Aku cuma memilih untuk tidak memandang, apatah lagi mencubanya.. sudah tentu jauh sekali untuk cuba tenggelam dalam pelbagai rasa....Aku tahu..kalau aku teruskan jua..aku akan jadi seperti mangsa2nya yang lain..mula2..sekadar..

Suka..kemudian..
Gembira..
Asyik..
Teruja..
Terleka..dan kdg2 terlena..dan akhirnya..
Aku nak saja setiap masa...

hurmm....

Aku..tetap dgn pilihanku..untuk tidak memandang..apatah lagi mencuba....

:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::

Angry Birds
:p hehehe

Copp!: heh3, sungguh, lana tak pernah main game ni, yg Farmville kat fb pun, pandang sebelah mata jek,hak3. Yup! Lana tergolong dalam golongan yang tak main game2 macam ni. Salah satu sebab, bila da start main, susah nak tinggalkannya. hehe



13 comments »

delarocha said...

jgn cuba. melalaikan.. huhu

syaz@rozelt said...

fun erk game nie..nnt nak cuba main..

tikin said...

huhu..sy pn cmtu..tkt nk main..bkn pe,,bila dah main,,sush nk bhenti..haha..

syamsid dhuha said...

fuhhh ni btoi2 pengajaran tuk aku nih , sbb aku rajin main game . huhu

Zul Fattah said...

ketagih la, tu... jangan main la...

syaimz said...

best main,tapi bila dah habis,memang dah tak main lagi.haha

FIRDAUS HUSAIN said...

angry bird..huhu benda lara ni

Dududu said...

lanaaaaa , kita sama . hihiikkk :D

uLan said...

heee takut nak main start gaming.. kang addict... mandi tak basah tidur tak lena.. haha

Mr AnOnymOUs said...

Mr AnO nk men game nie:) bes..bunyi pun kiut mitu gi2:)

TeAqArH said...

maen jugak tp xde la selalu...^_^

saiazuan said...

angrybirdzzZZZZZZZZZZZZZZ

[sutera kasih] said...

baru download game ni hehe cambest!!

Powered by Blogger.