RSS Feed

Bosan la blogger perempuan, asyik color pink je..

24

June 13, 2011 by

Aku bukanlah anti-merah jambu, jauh sekali menolak apa jua yang berkaitan dengan warna pink ni.. bukan juga menidakkan hak-hak individu yang minat warna ini..aku hormati apa yang korang minat sebab aku pun ada warna favourite aku sendiri.. cuma....

oii cik jah,mek jah, nek joyah..Udoh takda color lain ke gamaknya?? ate.. ce kome bayangkan, udohle bloggers girl ni ramai bertabur tebar kat dunia maya ni..pastu, bila blogwalking, 50% guna color merah jambu.. sikit2 tahan lagi.. ni satu page, dengan gambor gedik getik pun merah jambu.... sangat jambu....cisssss...

Seperti yang aku pernah beritahu sikap cepat bosanku di sini, seperti itulah jua yang aku lalui sejak kebelakangan ini... nampak je jambu, terus aku klik X (kurang asam sungguh T_T)

Maaf ya kepada follower aku yang color favouritenya color ni.. korang no hal, best2 belaka.. kalau tak, dah lama juga di 'X' kan, hahahaha, kejam2 *_*

Satu je la pendapatku, semua ada minat masing2 bukan? Aku rasa tak salah mencuba something yang baru, percayalah, kadang2 kita akan ketemu sesuatu yang berbeza dalam tempoh mencuba tu..dimana mulanya kita rasa tak kena, tapi lama2 kita yang suka ^_^

Copp!: Samala jua dalam kehidupan sebenar, jangan asyik buat yang tu je, suka yang tu je.. come on, dalam hidup ni macam2 ada, sementara diberi kurnia, manfaatkanlah iya..
(selagi tidak melanggar hukun agama ya, jangan lupa)

Ok, jangan pulak nak maki hentam aku sebab cakap tulis entry ni, rilekla..jangan cepat melatah ok? aku pun suka gak color pink tu sebenonyer,hehe


24 comments »

nini said...

merah jambu kiut la wak...=p

syaz@rozelt said...

bce tajuk entry nie terus sentap..haha..x salahkan kamu..

blog i ade kaler pink tapi campo2 turqoise dengan kelabu..klu sudi moh le singgah..

TeAqArH said...

hahaha...nasib baek xde pink..
tp mmg hakikat la an..
sume pink...rmai pulak tu..
majo pink....
bkn x suke...
tp cm xde kelainan je....^_^

kotak bulat said...

blog KB warna biru.. dan sangat suka biru~~
warna pink mcam sebati dengan perempuan.. warna pink ni mcam lambang kecomelan.. hahaha

Dududu said...

sentap hati mak nak ;p

haha , kite suke pink tp prefer kaler purplee . . :D

Cik Eka said...

blog eka kaler pink jugak...

:)

minat lain-lain kan.....

hehehe.......

nini said...

biru pun ok....hihi

amirah ahadar said...

saya pnye x pink! haha XD

followed ;)

Raji and Yeen said...

yeahhh hidup biru~~~ xD

h[a]ni$ said...

blog sy warna dark2... biru, itam.... sbub sy x suka gler kaler pink.. xtau npe, myb sbub rmi sgt ske pink so sy x ske pink.. ahakz... so klo korg visit blog sy, korg akn dpt tau sy jnis cmne... sy bkn jnis yg lembut2 gitu...

*maaf spe yg trase...

http://hanisjoe.blogspot.com/
meh visit blog sy.. klo sudi, follow r eh...

cayob said...

ala biasalah perempuan...kalau boleh semua nak pink.....

misz athiqah said...

ha...ha..ha..alamak!!..sentap r plak!!..blog saya wane pink gak..=p..
saya suka wane hitam..tapi xmoh r guna wane hitam..sbb hitam tu dah dominan sgt dgn saya..sudi2lah mlawat ke blog pink saya..=p

Cik Ezy Brutal said...

blog cik ezy kaler pink..
nk wat cane dh xleh tkar kaler laen..
hihikk

mumui said...

my blog is in blue!! btw... pink tu warna kesukaan seseorg..... mungkin melambang seseorg itu.... lembut ke... ape ke... kan2..

FIRDAUS HUSAIN said...

color pink cool ape?
huhu..jambu..

Amanina Nasuha said...

huurrmm..terpulang pda individu 2 laa..da 2 fveret dye,,hehh..tp bg sy,MEMANG anti pink walaup0wn ad gk wrne 2 dlm hidup sy...heheeh

~ Mr Ej ~ said...

pink untuk hari isnin jerw....warna2 dalam kehidupan kita...menarik kan...(^_^)

Freaky said...

freaky x suke sangat kaler pink. hehe

gades ain said...

alamak! HAHA. dulu tak minat langsung warne pink. baru try gune. =DDDD

SoLy SoLicious said...

sy punye belog ade pink sikit2...
so tak suke la?? hummm

TYNTHA LANA said...

Ehehehe, tima kasih komen, jangan sentap2 no, hahahahah

Rahmad said...

pink is jambu..
biasalah lah pompuan memang suka pink..

tapi aku x suka blog yang fully pink termasuk tulisan blog..

juling mata aku nak baca entri blog tu..

klu background yg pink masih ble di terima lg..

'CikMimiEy' said...

peberet kale CM senanye kalerful .. haha ...
tapi kdg lebih kpd gbungan pink+ ungu sbb nmpak comel jek .. ngeh3x...^^

Syipak Bonkers said...

err,aku tak suka pink !

Powered by Blogger.