RSS Feed

Chef Wan versi dunia blogger ~ En Mat Gebu

3

June 20, 2011 by


Credit to Fattah, teman seperjuangan (lana rasa ni kerja dia la ni,hehe) yang berjaya dalam segmen pertamanya.

En Mat Gebu..hurmm, lana kenal blognya melalui Abg Ben. Mereka berdua ni share entry masing2, kat bahagian atas blog diorang.

Setiap hari..boleh kata setiap harila, lana tengok, lana jenguk, beri sokongan pada...
makanan2 dalam setiap entry dia, hahaahhaa. Sodap weh, dari lapor jadi konyang perut ni ha tatap gambor2 makanan En Mat. Jujurnya, even setiap hari tengok pun, sampai sekarang, haram kesudah satu resipi En Mat lana tak pernah cuba buat T_T hahahahhaha

Ok, enough! Nanti meleret. Jom melawat En Mat di SINI

Copp!: Ye aarr..lana ngaku lana tergolong dalam kategori pempuan tak pandai masak *_*


3 comments »

Encik Ska said...

Macam best je blog beliau ni.
Way to go! Haha

Zul Fattah said...

x adew la..ni sebab blog awk la.. saya just lakukan apa yg dijanjikan.
apapun tahniah r....

Zul Fattah said...

dan tima kasih..

Powered by Blogger.