RSS Feed

Kelemahan Shoutbox!!

23

June 22, 2011 by

Situasi: Emo datang lagi T__T

Shoutbox, sapa yang tak kenal? Semua blogger tahu fungsi utamanya.. Ia cara paling mudah, simple, cepat untuk bagitau tuan tanah tentang kedatangan kita ke tapak tanahnya. Paling2 sengkek pun, sekurang2nya, kita mesti buat macamni kan..

Mula2 letak tanda ni ' : ' selepas tu bubuh yang ini ' ) ' ..akhirnya..jadilah begini.. ' :) ' huuuh, dasar sengkek betul T_T

Kira ok la tu, takpa2..boleh tahan lagi..Seterusnya, jenis RTM.. Rajin Tapi Malas.. fuhh, yang ni, aku pun sekali tergolong lah tu,hak3. Rajin sangat bercucuk tanam kat box, tapi.. dia punya malasnya nak komen kat entry, sama banyak la juga dengan rajinnya.. Iya..aku tau, itu aku la tu T____T

Takpa2..biase2..hehhehheh

Yang ini..yes..yang jenis buat darahku mencurah2 kedalam ladang tahi ayam..jenis sesumpah.. Semua tahu, bila kita nak menjerit kat box tu, kita kena fill up kan tiga perkara ni kan: Nama, Link, Mesej. Yang sesumpah ni pulak, mentang2 sifatnya menyamar, dibantainya dia guna link entah apo ko bendo ei jang. Kalau link yang dia guna tu terus ke tanah halal takpa..ni tempat perlacuran kelas ke10 dibedalnya..!

Huuuurmmmmm...

Copp!: Tolonglah..jangan aniaya lana camtu... dan mari kita sama2 kurangkan sikap RTM tu.. Aku pun sedang berusaha dengan segigihnya ni,hehe.


23 comments »

EiZaRaZiErYa said...

ahahahaa..
▂ ▃ ▅ ▆ 100%
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄
pernah kene cm 2 eh..?? zie xde pulak~ pling tr0k~ xjmpe link~ not found~ 2 je lah~ huhu..saba eh~ wink3 >_<

Jahidih Saili said...

LAIK..hehe..sy suka entri lana ni..RTM tu menarik:)

Dernier Jay said...

Alhamdulillah, takat ni blom ade lg yang letak link bukan-bukan. paling-paling pon Jay balik ke blog sendiri. Binawe tol xD and not really, Jay ok je dgn korean. Actually ok je dgn anything pon xD

Green Apple said...

adan juga yg macam tu... nasib belum terkena lagi...

Apeach Blogspot said...

Hahaha..like sangaaaaaaaaaaat...aq pun tergolong gak dlm RTM ni..>.<

syaimz said...

meh aku bagi : + ) = :)

missRieRie said...

so far ok lg .. urm nt nk bt research hehe

AWIS said...

haha...ada gak wat naya cm 2

NURUL AINI NORAZMAN said...

cmtuh xpernah kena lagi,.
tpi paling bengang org gune direct link utk iklan churp2 diowng,.
egtkan link blog,.
hampehh!!cara kotor tuh,.

Terbelog said...

tgk mood jugak..kalo nk xde masa kana tgl jejak je he3. :0

ozzy said...

ada juga shoutbox kena isi verification word..yg ni bukan rtm tapi MSM Malas sangat Malas

taliff said...

Yang Kawasan Pelacuran tu pernah kono...adoiyaiii~~~terkejut binatang ternakan pak mael lambung....

Pasal shoutbox tu mmg malas sikit(hadoi terkono), tapi lebih suka tinggalkan komen kat blog rakan. Hehehehehe....

Syazwan said...

saya suka blog nie..welcome to my bloglist!

APAN said...

erm...aku menunggu gak kalau ada yg bubuh link ke pusat 'pelancongan' tu.x penah pun kene camtu ma.haha...

aku selalu tngok link kat shoutbox dulu sebelom pegi.kalo link tu nmpak cam bole pakai, baru aku open.kalau link pasal bisnes pastu yg mmg aku dah boikot aku x open.haha...

xtau lak ade istilah RTW tu.maklum la.insan kecil je dlm blog ni.tpi aku kalau bw nmpak entri cambes aku try la komen.dari situ boleh start kawan.tpi kalau setakat nak tayang gambo muke je aku usha je la...
bukan pilihan aku gitu... :)

mrs redzuan said...

kdg2 dah mengantuk tapi nak blogwalking gak so tak tinggal jejak pun...ngeee...

Freaky said...

freaky punye =_=

Luqaz™ said...

sy pn RTM..hehehe.. nie dh komen dh x jadi RTM la kn.. haha :)

alif haris said...

hahaha .. sabo je la kan .. :D
harap pelaku tu tobat cepat2 :) hehe

syaz@rozelt said...

syaz jenis yg macam mane erk??hehe..

'CikMimiEy' said...

akan cube sedaya upaya tuk tidak jadik golongan RTM lepasss ni ..*erkkk...hihihi ;)

Salim Harmanain said...

btul2..emos aku dengan spesis RTM ni..huh !

Santai Coi said...

Hehehe..
betul tu lana, yang paling parah kalau yang memberi komentar tidak masuk ke situs kita sama sekali. ^^

How? Coba lihat blog Cikguwan.

AkuMuzikFilem said...

awak jenis yang camne?

Powered by Blogger.