RSS Feed

Macam2 lah..

8

June 28, 2011 by

Macam2 lah sakit aku sekarang, baru pas baik demam, sakit tumit pulak.. da baik tumit, sakit pinggang lah, cissss! Mengalahkan orang tua aku ni.. walaupun mudi je lagi sebenarnya.. :p

Hurmm, Lana takda mood, sumpah..lana tergolong dalam golongan yang kuat moody.. lagi2 bila mai penyakit2 tak gune ni *_* Bersyukurlah padaNya kalau korang sentiasa diberi kesihatan yang baik. (Hee,lana tetap bersyukur walapun sakit). Dah 2,3 hari ni, keja lana asyik baca blog orang..blog sendiri? sepatah haram..buat dek je.hehehe.

Oh ya, siapa minat Transformers? Akhirnya, tercapai impian lana nak tengok Abg2 Robot 30 hb ni T___T huu, sangat suka, excited. Minat sangat2. Alhamdulillah, pria idaman belanja tiket khamis neh,yes2! Ok lah, takda tujuan pun nak menulis ni, sekadar saja.


8 comments »

APAN said...

mungkin aku boleh buat ayat baru utk ko...
perempuan dan penyakit x dapat dipisahkan.haha...

membe ade nak gi beli tiket tengok mlm kamis ni tpi da full lak...
tunda la nmpaknya...

delarocha said...

sabar, penyakit tu penyembuh dosa.

transformer? maybe ari sabtu atau ahad...

ozzy said...

faktor cuaca juga menjadi penyebab ramai skrg ni yg sakit2..

Jangan Kalot said...

orang suka moody? dalam ilmu psychology, anda tergolong dalam kes kemurungan. oh man...

blogwalking sini jap.

syaz@rozelt said...

wah awalnya tgk transformer..nnt review taw pasal muvi tu..hehe..

alif haris said...

transformers ! jom layan :D best2 ! hehe

alif haris said...

transformers ! jom layan :D best2 ! hehe

taliff said...

Alamak NAk tengok Transformer Jugak! Baru teringat~~huhuhuhu

Powered by Blogger.