RSS Feed

Malam pertamaku..

26

June 19, 2011 by

Kali ni, memang aku nak cerita kat korang, malam pertama yang aku lalui..baru je lagi. Hehe, shhhhh2, senyap2 skit. Alhamdulillah, nak kata lancar 100% tu, takdala. Ngee..yela, first time, mana ada pengalaman..malu la plak,hehehe.

Persediaanku menghadapinya? lebih kurang macam orang lain. Cuma extranya, aku ada ambil minuman penambah tenaga. Hee, mestila nak cukup kuat, baru best siot!

Dalam kul 11 camtu, aku masuk kamar. Dia pun da siap sedia menanti..hehe. Aksi2? Buat yang basic2 je,muahahahaha. Adala pegang2, tekan2 skit, gosok2, sapu menyapu..semua wat sket2 jela. Opss2! Tak boleh story lebih2, karang ada yang sensitif lak,ahahahaha.

Tengah seronok, syok buat aksi, tiba2...

:::
:::
:::
:::
:::
:::
:::

Ya Rabbi.... Cenoet punya charger!! Muntottt betoi!! Tongah sodap aku beraksi dengan laptop aku, leh pulak ko meletop, hamek ni, dush! dush!

Malam Khamis haritu..tu la malam pertama aku fokus baik punya semata2 nak siapkan list name yang join 1st GA aku. Satu2 aku check betul2, diorang cukup syarat ke tidak. Yela, 1st time buat kan? rasa seronok, syok, teliti, semua ada. Sedar tak sedar, lama jugak aku beraksi depan laptop. Habis lunyai jari aku duk tekan keyboard ni. Mata pun sampai berair2, nak kena gosok mata, baru rasa terang.

Tiba2, adaptor laptor aku ni meletop woihh, lemah semangat aku sat, siap kuar percikan api. Gilo ko apo?? Cepat2 tutup main plug. Sudahnya, terkebil2 aku tak dapat online hari Jumaat tu..tenung sana, tenung sini. Macam orang meroyan T_T

Copp!: Selesai sudah 1st GA ku, pemenangnya pun da di highlight kan di SINI. Tahniah pada yang berjaya..yang separa berjaya, tahniah juga kerana disenaraikan dalam bloglist baru lana (lihat sidebar kanan)

Ragam Crazy Contest? Sambungannya selepas ini.


26 comments »

Cik Rose Cute said...

Thanks Lana...Letak lis blog akak hihihi muuuah.

Cik Rose Cute said...

Story ni suspen jer...hihihi I LIKE..

Jasman said...

buat terkedut je..hahah

zety madu said...

dah agak dah..
bkn 18sx pnye..
4sx jew cukop..
nwayy..
kelakar lah..
hehee

alif haris said...

perghh tajuk nak hot jew .. hehehe :D

NORFARAHIN ABDULLAH SANI said...

haha..mula2 baca saya y bdebar..haha..=p
jom join sye nye GA plak..
http://vogue-kiwi.blogspot.com/2011/06/do-me-favour-plzzz.html
tolong promote blh?=p

Syuxer said...

perghhh tajuk hot kemain hahaha..:P

Jahidih Saili said...

haha..lana xkan berani tulis 18sx...suspen:) tahniah kpd yg berjaya:)

Mohd Hazwan Hashim said...

hahaha ... LOL !!!

Bluewendy said...

mmg 18sx bace nih..naseb bek umur dah lebih 18..kah3..=) sabor jek lah kan lappy melatopp!! issshh22!!

chah said...

la...ingtkn nk citer ape td... pandaila main2.

AnAk dEneSor said...

seb bek xterbako..huhuhu

Khairil said...

wakenabeb...kaboomm!!!

RepublicAku said...

adoii kena tipu rupanya...keh3

Saadon Zubir said...

hehehe.. suspen je..


apa pun saya dah follow blog awak, jom singgah blog saya dan follow.

http://teratak5.blogspot.com

Freaky said...

wahaha tajuk memang hot.. nasib baik laptop x meletup sekali

Jaedie said...

berdebor2 baca..hehe :P

Rahmad said...

bediri bulu roma gua baca entri ni..haha..
tiputiputipulagi..

SHAFIQ HASHIM said...

Wahhhh..
Ayat berbunga penuh makna..haha

Aida Omar said...

amboi cite die..ngeh3
gempak2 aje..

Satria Utama said...

haish kakak ni mlm ptama pn nk citer ker?huhuhuhu http://takmungkinbenar.blogspot.com

Asyila Zainuddin said...

haha.. kelakar je..

Mat Gebu said...

salam kenal...pengsannnnnnnnn..baca Ne tu mula2

TYNTHA LANA said...

Tanks semua! Alhamdulillah, harap2 dpt la release sikit sebnyk stress korang bile bca entry ni ^_^

baby said...

release glew lanaa...
ngeyh3~

ni nona tag lana kt sini taw..~

http://ineedtoblogmyself.blogspot.com/2011/05/blog-contest-contest-saya-nak-menang.html

usha2..joiin taw..

Encik Ska said...

hahahahah bestt

Powered by Blogger.