RSS Feed

Mengandung selama 2 tahun? Ya Allah..

10

June 12, 2011 by

Selalu kita dengar dan baca kisah kehamilan yang melebihi tempoh normalkan? Dah la lebih, pastu bila time nak melahirkan, tetiba hilang.. konon si bunian nyorokkan, si setan lesapkan..tak pun, si misteri misterikan..errhhh? (Mastika la bertimbun cerita macamni dulu T_T)

Tapi, kali ni..memang kisah benar..lana tak tipu, lana sendiri pun terkejut bila tahu tadi...sebab kali ni bukan saja lebih dari tempoh normal, malah masa melahirkan pun, Alhamdulillah..anak yang dikandung sihat walafiat.. 24 bulan ok.. apa? ya...24 bulan aka 2 tahun dia pregnant... MasyaAllah..just imagine dalam tempoh sebulan pun macam2 boleh jadi..tapi dengan perlindunganNya, si ibu selamat melahirkan si anak biarpun menanti selama itu..

Tapi...anaknya tu..urmm..bukan nak perli..apatah lagi keji..cuma menyatakan apa yang terlintas dihati.. anaknya tu.. hurrmm.. hitam...tambah lagi dengan keadaan kulit...kulitnya menggerutu...urmm..

...
.......
.........
.............
.................
.....................
..........................
.....................
.................
.............
.........
.......
...

dah....nak buat macamana lagi....
dia ikut emak bapanya, sah2 la genetik tu jatuh pada anak Gajah ni jugak T_T
ngeee3 *_*

sekian

Fakta: Ya, hakikatnya seekor gajah betina bunting selama 22 bulan atau lebih..dan ia bergantung pada keadaan dimana kemarau misalnya, boleh menjadikan tempoh bunting tu lebih lama ^_^


10 comments »

TeAqArH said...

dah agak da gajah..sbb gajah je bunting 2thun...hahaha

NARDtheNERD said...

wowwww,
lama gila gajah pregnant.
:)

SoLy SoLicious said...

waaahhh...lame gile..baru tahu ni... ^^

cayob said...

hahaha..aku ingat apa tadi.....2 tahun mengandung...gila apa...

Khairil said...

orang lelaki ada yang mengandung lagi lama...tak beranak-beranak juga..(yang perut boroi le...) hihihi

aesh came said...

hehehe suspen je yeh~

nini said...

hahahaha...ok baiklah...=P

Udy said...

seb baik gajah .

hehe

~~kimz~~ said...

adoiii.. tertipu & terkejut pada awalnya.. ape2 pun nice entry..

mumui said...

alaaaaa!! ingatkan betul2..... tipah tertipu!!! hahaha...
singgahla lau ade mase...

aaron aziz dan keluarganya..

villa yg berkonsepkan hijau

Powered by Blogger.