RSS Feed

Ngeri! Orang berani saja boleh tengok! (Version 1)

34

June 20, 2011 by

AMARAN KERAS!
Anda dinasihatkan untuk tidak menatap gambar2 dibawah sekiranya tidak kuat semangat.

Gambar2 ni lana ambil dari web2 tertentu. Tolong ya, yang perempuan terutamanya, kalau tak cukup berani, jangan tengok! Lana da kategorikan mengikut turutan dari tak berapa ngeri kepada paling ngeri (dari sudut mata lana).

Gambar bawah ni pengenalan sahaja. Kalau yang ni pun dah
lemah semangat, tak payah teruskan. Paham??


Ok..gambar seterusnya....
































1. Tak ngeri mana pun - Tekejut kejap je.

"huishhh"

2. Sederhana ngeri - Nafas mula tak menentu.


"huwuuuuu.."

3. Agak Ngeri! - Nafas tercungap2, mata rasa berpinar.


"errgghhh..hhhh"

4. Amat ngeri! - Mulut akan ternganga, mata pula bulat terkulat2 sepenuhnya!


"hohhhhhhh!"


dan...

5. Paling teramat sangatlah ngeri abad ini! - #$%@!!!!!!!!!!&%$# (tak mampu digambar dengan kata2 T_T)

Ha, amacam? Ngeri kan?... Apa, biasa je? Tak ngeri langsung????
Are you sure??
For me, i'm very sure those pictures are more terrify and horrible dari mana2 gambar ngeri yang lana pernah tengok sebelum ini.

Korang tak perasan ke? Ke lana yang terlebih perasan, sejak setahun lalu ni, banyak sangat iklan tunjuk ketiak. Angkat tangan kanan, tangan kiri, goyang sisi, sapu deodorant jenama itu ini.. What the hell is going on? Sungguh, kekadang tu rasa malu habehhhh, entah, walaupun yang menayang tu ladies macam lana, daku yang tengok ni tersipu2 malu T_T. Kaum Adam? Of course la depa happy, cam aku tak tau. Seronok la hangpa dapat tengok sana sini..tettttttt T_T

Dan, kalau korang perasan jugak, krim losyen2 ni...hamboi, kemain lagi tayang kulit 80%, sapu sana, sapu sini. Woittt! Aku pun kai losyen r, takdak pun nak tayang kulit aku banyak tu depan milion orang, cetttt!

Sekian..terima kasih.

Copp!: Sorry, bila da emo, camnila..serius, aku tak paham kenapa takda sesiapa menegur tentang kebanjiran iklan spesies ketiak ini T_T.

Gambar ihsan Google. Ilham entry? Allah bagi. Amin, hehe. Benci? Leh tabur kebencian tu dikomen entry.


34 comments »

Hanin said...

AHAKS.mule2 suspen,tpi wat berani je.pastu nk try tgk..wahaha..mmg ngeri kot..tpi hanin stuju dgn lana..ntah pape nk tyg body yg ,elecun tue..bapak2, laki2, jantan2 kat luaq sne soapla dpt free..uishhh..maluuuu

Mohd Hazwan Hashim said...

halamak !!! the last pic make me feel something weird !!! haha

mumui said...

hahahahah!!!
yg last tu....eeeeee

Al-hafiez Apeach said...

Pergh..ngeri sungguh...ngeri sampai ketawa terbahak2..=.=

ZouL said...

ngeri la sangat..hahaha..

Blog Bagi Duit

Chempaka Sari said...

semua ketiak ketiak ni di make up kan...heheh

'CikMimiEy' said...

ahaakksss ,
so , that's mean yg tayang2 ketiak kat iklan tb tuh ngeri jugak la ye dak ? hahahaaha^^

alif haris said...

hahaha ala dorang nk promote deodoran .. biasa lah tu

zety madu said...

suspen jew..
skali ketiak lah..
ahahahaha..
btol tu..
sikit2 nak tayang ketiak kat dlm iklan..
tau la ketiak putih..
hehhehe..
cuba lah realiti sikit..
kasi model banyak bulu ketiak..
baru la betol..

Syuxer said...

ketiak berbulu bagi wanita memang parah heheh..;p

skemaituehot said...

lol....yg last skali bukan ngeri jew...compem cabut lari terus.....huhu

soooooour said...

aaaaaaa...ngeri2...takotnya......

Zul Fattah said...

yang last tu.. tak bleh bla.. bapak ngeri la... kalau jumpa ni... muntah aku rasa... haha..

kjaharun said...

wow!! tukuzuttt saya :0

k~e said...

Btul tuh...kdg2 klu tgk iklan tu dgn adk laki..naik segan..

NUR AIN AZMAN said...

huhu, aen punya la dh bace bismillah, takut trkejut tgk gmbar ngeri nya. tgk2, alahai. xde la trkejut. HEHE
pndai dy yerrr.

p/s : follow u

Raji and Yeen said...

last pics tu lelaki ke perempuan eh? o.O

Cik Domo said...

suspen betol lah..haahaha...wat den cuakk jek..

Latest Entry: Siapa LOLA??

♥zahidahmy♥ said...

hahahaha..yg last tu yg tak bley bla..

Jahidih Saili said...

hahhaha..uwekk...xtahan..sgt menggoda..xtau nk kata apa dah..haha..ish..ish..menakutkan yg teramat..

Nazim Nasri said...

HAHAHHA prema yin ;p

Kei Seichi said...

AAAAAAAAAAAAAA..ngerinya!!!!
hahahaha.. =P

Terbelog said...

byknyer ketiak..busyuk2 he3

delarocha said...

iklan ketiak ok lagi..klu yang pantyliner tu lagi ngeri.. huhu

Rahmad said...

aku suka ketiak yang xda bulu..
ketiak lana ada bulu ker..haha

jom baca > Ketiak Wanita Idaman Lelaki

fara anak abah said...

euww!!!!x geli ke dy?adehh..*pitam*

Andrik McVean said...

hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
i will be waiting for you on my blog...see u there..cheers

COCOmocho :) said...

adoii hai , ingat kan pix hantu ka , orng excident ka .. nieh gmbar ketiak .. haha :)

Aida Omar said...

huish..mmg susah nk tido malam cm gini :P

kerisperak said...

yang last tu bersepah, ngigau tido malam wei...hehehe..

PenDekAr LauT said...

Ahakksss.. sangat ngeri.. bau sampai ke sini.. heheeheh

APAN said...

haha...penipu la cik lanan ni.x suka tau.haha...

betol gak ko ckp tu...smpai skang ni iklan lampin wanita pun da bnyak...lom kita pasal krim perapat lagi.haha...

Miziey said...

owh nooo!!
i pengsan buat kali ke-33 setelah selesai membaca entri ni walau sekali sahaja..

Razil Tahir said...

nightmare....
adoi.....

Powered by Blogger.