RSS Feed

Aspirasi Angkasawan - buku untuk minggu depan

21

July 27, 2011 by


InsyaAllah..minggu depan lana review buku diatas pulak ya? 

Tajuk:
ASPIRASI ANGKASAWAN
Catatan Pengalaman Calon Angkasawan Negara

Buku ini adalah hasil kerjasama antara Mohammed Faiz bin Kamaludin (salah seorang 4 calon terakhir angkasawan negara) dan Buku Prima Sdn Bhd.

Secara ringkasnya, buku ini menghuraikan maklumat2 berkaitan dengan ujian2 yang perlu dilalui oleh setiap calon dalam Program Angkasawan Negara. Menariknya buku ini, ia digabungkan sekali dengan pengalaman2 Mohammed Faiz sendiri, serta calon2 yang melalui proses saringan disetiap peringkat. 

Ok, nantikan sambungannya minggu hadapan ^__^



21 comments »

t a u f i k said...

wahh menarik je buku ni. mmg ikuti pkembangan program angkasawan ni sejak 2005 lagi.. first year foundation kat maktab. hehe..

SoLy SoLicious said...

sangat menari lana...keep it up~

Fathiah Hamim said...

cant' wait lana!

iPai said...

wah banyak ye buku lana baca .. jeles ye ..

saya ye buku dah bersusun, tapi tak stat baca lgi ..

bz dengan blog =P .

Aida Omar said...

macam best je buku nie..ha nnt tunggu review dari lana je la.. eheh

abghani said...

aku teringin nk pegi ke angkasalepas

Wanie said...

rajinnye membace buku macam ni..
dah habis bace ke ni?hehe

Bro ahmad said...

nak jadi angkasawan ke lana...:)

lala shaheila said...

minat gak baca buku cam ni :)

penaberkala said...

ulat buku rupanya lana ni eh?
selamat membaca
nnt share ye apa yg menarik kat blog

NA said...

Menunggu Lana nak ulas buku. Produktif Lana ni. Na ni minggu ni satu buku belum ada baca.

-wina1979-

cik pip said...

menarik buku ni..teringin nak tahu pemilihan mcm mana..

jom join contest saya..esok

28-30/7

touyakaruma said...

still tak minat , tapi aku tunggu review

http://touyakaruma.com/

Bro ahmad said...

nak komen kt shoutbox..sini aje lah..template bro pasang tu ada readmore macam mana nak padam ye?
lagi satu ada blogger cakap readmore bagus untuk pageview,

Bro ahmad said...

lana ni link template yang bro ahmad pakai sekaran ni.

http://btemplates.com/2011/blogger-template-neolux/

Dududu said...

lana suke soh org tgu2 :P

Khairil said...

oh...menarik buku ni...

Khairol Ikhwan said...

ramai nye komen ,,, jelez nye.. hihi, gurau jer..

Buku pengalaman Dr. Faiz? .. mesti banyak perkara yg diceritakan dalam buku ni, dan pastinya memberikan sedikit angin perubahan dalam atitud si pembaca.

Okey Lana, tak sabar tunggu reviu nya. Hehe, buku2 ni agak susah nak lekat,, melainkan buku rujukan malam sebelum exam/test.. hehehe..

ArulchelseA said...

aku selalu jd sawan je ni..blum angkasawan lg..kih kih kih

apik pehe said...

wahhh...bleh tahu aper diorang wat

syaz@rozelt said...

uperb gile la akak sorg nih.. rajen bno bce buku2 ilmiah..hehe..keep it up dear~

Powered by Blogger.