RSS Feed

Blogger otai pilihan saya adalah...

27

July 5, 2011 by

Huh..siap termimpi2 pasal nak pilih sapa ni syaz, syaz punya pasal la ni,hahahaa. Maximum 3 kan syaz?hehe. Ok..straight jela ya.



- Da lama da kenal abg iwan ni..
- Penulisan dia simple, ringkas dan padat. Tak susah nak paham apa yang Abg iwan cuba nak sampaikan. Dan kerana simplenya tu la, maka, explanation ni pun yg paling ringkas ^_^

(tak boleh nak amik header,huhu)
- Tak tahulah kenapa, ada semacam tarikan ke blog dia, ayat poyot,hahaha
- Takdalah, sebabnya, ini pandangan lana ya abg Jahi.. orang dapat rasa dia sedikit sebanyak cuba berdakwah, menasihati melalui blognya. Tapi, entah, cara yang diguna tu sempoi.. tak meleret dan tak menghentam sesiapa. Mudah diterima akal..dan hati ^_^

(syux pun takda header kan,ke lana silap?hehe)
- Baru lagi kenal sebenarnya. Mula2 cam segan gak la nak kepoh2 kat blog syux.
-Sampai satu tahap, lana tanya beberapa soalan..risau gak kot2 dia tak berjawab..org busy katakan,muahahaa. Tapi..seriously, tak sombong. Setakat ni, setiap soalan yang lana tanya, semua di jawab dengan baik ^_^

Uniknya, lana memang tak senaraikan mereka bertiga dalam bloglist. Tak payah, hari2 singgah. Da boleh hafal link blog diorang.

Tak lupa, pada Abg Taliff (I think Of) - He is so fun,hehe. Cool n rilek, asyik ketawa je dia,hahaha.

-Ramai lagi..tapi, biarlah mereka dihati ^_^ alamak..ter review lebih,hehe. Susah nak buat pilihan syaz, ramai yang best2-



27 comments »

Syuxer said...

hahaha syuk tak berapa layak jadi otai neh..:)..blogger bawah tanah je..terima kasih..

Bro ahmad said...

salam perkenalan, semua blog atas sudah di terjah huhuhu

ArulchelseA said...

uikkkk aku pun otai jugak....aku otai kampung dusun kelapa sawit... aku tk de ek.. tk pe lah..boikot blog ni... kih kih kih

ZWAN SABRI said...

Nak try usha la blogger2 otai suma niii.. ;)

MySuaraBlog: Fakta atau Auta?

harrazdani said...

sib baik ayat last tu.....takper laaa arulll kita ada dihatinyer...huhuhuu ;)

syaz@rozelt said...

akhiirrrrnya join jugak erk lana..hihi..thanks!!!!!!

oke2 cukup syarat..halalkn yg tlebih st tue..

P/s: syux malu2 plak kena review..haha

ArulchelseA said...

HD mana bleh mcm tu..kita pun otai jugak kan..otai yg petai..kih kih kih

TYNTHA LANA said...

@Syuxer

eh..syux..tak kate pun awok blogger otai..ni tajuk entry je la..muahahaha

TYNTHA LANA said...

@syaz@rozelt

Sama2..tak tipu,memang malam smlm termimpi2..dapt ilham ni,hahahah

TYNTHA LANA said...

@ArulchelseA

Arul ni kan..ada2 je ayat dia,wachaaaa! muahahaha

haffizmohdnoor said...

wah..hebat semua nih patut jadi otai :D

SoLy SoLicious said...

gud luck lana ^__^

taliff said...

Adehh~~~~sejak biler masa nyer diri ini jadi otai...kalau jual kuih bileh lah kot..hehehehe :P, anyway, tq for that...

APAN said...

1 je harapan aku...jngan tinggalkan aku disaat kamu sudah menjadi seperti mereka...
it will make feel so upset.haha...
ingat tu sis... :)

Yutaka Mushimura said...

woohaaa...taliff in da house....:)

tahniah..semua adelah yang terbaekkk..jom pi usha belog diorang jugak...hahaah

tips terbaru

Pemutihan Dokumentasi Di Atas Meja

Rumah Tangga Bekecai Nak Salahkan Sapa??

Si Anu Yang Baru

Ketahuilah Apa Punca Anak Derhaka

Petua Untuk Mengandung - Petua Untuk Masa Kini Dan Masa Depan

Penyakit Jantung Bolehkah Dicegah???

Tips 10 Petanda Dia Jodoh Kita

Bila Bercinta Dan Disalah Ertikan

delarocha said...

terima kasih lana,
tak sangka lana sentiasa mengikuti blog saya. rasa terharu pulak.

Anyway blog lana pun boleh tahan jugak isinya. Seronok di baca :-)

TYNTHA LANA said...

@APAN

apan..ayat ko buat aku sedih,muahaahhaha..huuu. Rilex bro..sungguh,kalau boleh,mmg taknak jdi lupa diri. tpi kdg2 dugaan tu kita tak tau, tak pasti. ingtkan aku salu k? ^_^

TYNTHA LANA said...

@delarocha

hehe. Takda la salu sgt,hahahaha. tima kasih abg iwan!

TYNTHA LANA said...

@Yutaka Mushimura

ohh, geng bro talif gak ni?hahahaha.wah2, ko nak promote entry ke apa Yutaka?hahaha

TYNTHA LANA said...

@Syuxer

Tak baik merendah diri syux T___T hehehe

TYNTHA LANA said...

@ArulchelseA

hang mengado! muahahahaha. penat lawan ckp ngan arul hari ni..huuuu *_*

TYNTHA LANA said...

@SoLy SoLicious

tima kasih sangat2 soly ^__^

Yutaka Mushimura said...

hahha..tuh koleksi tis arrr...next time koleksi Power Words For Today pulak...

takat nih PWFT dah part 4...stay tune ..

yup..ader jual perfume...nak ker..sila call no tuh ek..:)

Jahidih Saili said...

wah..lanaa..hehe..terharu sgt2..thanx byk3..sy pun peminat blog lana juga..sgt2..:)

APAN said...

haha...aku gurau je la.sape la aku ni nak dikenang.haha...

taliff said...

@Lana : Thank you very much...kita meriah kan lagi dunia blogging ini...wahahahaha :P

iPai said...

wah .. siap hafal .. bila laa nak sampai ke tahap ituh ek ..

Powered by Blogger.