RSS Feed

Blogku 'berdebu' ...

31

July 24, 2011 by

Assalammualaikum. Ya Allah..baru 3, 4 hari blog ni dipandang sepi..penuh sawang, debu dan daki..kini lana kembali!! hehehe.
http://www.emocutez.com

Alright,
Firstly, lana minta maaf pada semua yang berkunjung, terutama dalam tempoh 4 hari lepas, lana tak terbalas kunjungan anda..menyepi sebentar kerana ada urusan yang memerlukan perhatian..eceh, ayat berlagak hebat,hahahaahaha. Lana cuba sehabis baik, untuk singgah dan jenguk korang balik sesegera yang mungkin.

Secondly, nak minta sedikit perhatian, pada sesiapa yang join Lana's Bloglist baru2 ini.. lana nak mintak anda semua check, betul tidak link dan nama blog anda di column Bloglist 1 dan Bloglist 2 yang terdapat dibahagian footer blog ni. 

Third, kongsikan sedikit pendapat anda tentang penampilan baru blog lana boleh? Ahahahahaha, suka plak! dushhh!!
http://www.emocutez.com
Ahhh..sakitnya.. T___T heh3. Terpulanglah, nak puji or keji. Asalkan bercakap benar, tulus dari hati,hahahaha. 

Copp!: Blog ini still under construction..maaf ya..sebarang kesulitan amatlah tidak dikesali sama sekali,ahahahahaha. Tipu jew,hehe. Maaf ya!



31 comments »

hensem boy said...

comel la blog ni :) - mankete

Liyana Aziz said...

simple je... heheheheheh...

penaberkala said...

singgah tolong tiup debu dan sapu sawang,haha

yup, betul dah link tu
tenkiu lana
dah add jugak link blog ni di blog

kotak bulat said...

panda...panda... :)
laju loading ni.. hehhe

Wanie said...

betul dah..thanks lana :)
tengah construction ye..
kalau ade border sidebar nampak lagi menyerlah kot :)

taliff said...

Adoiiii....ada sarang labah-labah tadi :P hehehe

ZouL said...

hehe..nice template lana..jeles2 hehehe

Cikgu Azim said...

thanks lana..dh betul dh tu ...tpi bg sy template yg lama pn cun,nmpk ringkas dan padat gitu

Hafizzi Aziz said...

rindu sama kamu!

nurAMALLINA said...

wahhh lawa la blog :)

alif haris said...

wah lana .. blog anda nmpak dewasa :) haha

harrazdani said...

nice lana...nampak simple dan sangat ringan mcm kapas....happy blogging

SoutulMujahid said...

dah lap belum blog ni? berdebu. haha

Bro ahmad said...

best looding ringan,cantik dan ada kartun hehee ajar bro kakahhh

Cik Azizah said...

simple template n ringan lana...sng nak loading..hehe gud job!

Fathiah Hamim said...

suka la blog nehh. suci gitu. =D nama saya dah betul =) thank you sis!

lala shaheila said...

Lana.. dah selalu tgk blog lana, semua dah ok :)

iPai said...

saya dah cek .. nama saya ada dalam list .. thank u

hem, rasanya ni cam lain sikit ..

saya lagi suka blog yang ada header .. tak nak ada word je .. tak best ..

cuba lana dapatkan header best

utk template, dulu macam tak perasan details, tp yang ini nak lebih kemas daripada dulu ... (agaknya sebab saya suka putih kot)

iPai said...

ok, saya dah jumpa satu lg kekurangan .. tak de link older post .. saya suka baca post baru ke post last yg saya baca .. uhuh .. my humble opinion je ..

TYNTHA LANA said...

Takpa ipai :) lana terima seadanya..iya,lana sedar takda link older post.. lana memg ada usaha repair..tpi tak mnjadi hingga kesaat ini,hahahaha.

~huuuhh..agak sukar nak edit template ni ya..lana belajar sendri2 nih T__T

iPai said...

hee, sama laa belajar sendiri2 .. takpe2 .. usaha tangga kejayaan ..

tak sangka lana balas cepat .. terkejut saya . uhuh

iPai said...

harap tak marah ...

Khairil said...

memang terbaik le..tahniah...saya suka dengan penampilan terbaru ini...

APAN said...

nak komen pasal blog je....penampilan baru yg menarik...simple and ringan...blog aku je x ringan2 lagi.mls nak tukar lagi.perlukan masa gak kot.huhu...

nak wat gak la menu tab cam kat atas tu.huhu...

NA said...

Lana, maaf lambat komen. Baru buka internet. Hehe blog bertukar wajah. Dah semak, saya dalam blog list 1 eh? Pautan betul.Apapun terima kasih kerana sudi senaraikan blog saya.

Semua ok kemas dan senang nak buka.

-wina1979-

Bro ahmad said...

lana pakai template apa? bagi link hehee

iPai said...

@Bro Ahmad
Bro Ahmad dah jumpa penyelesaian untuk konflik template dia .. heheh .. dia nak cuba try template ni .. hehhe



hmmm, dulu ada letak shoutbox, tapi rasa bersalah sebab tak dapat nak balas kunjungan balik ... sebab sangat fokus pada orang komen sahaja .. jadi galakkan orang komen kat komen box .. tp mungkin akan pakai shoutbox tuh balik, dalam perancangan ..

Zul Fattah said...

erm..nice.. simple jew... haha..apapun ini terbaik utk lana kan? teruskan ..

iPai said...

trima kasih lana atas nasihat yang bernas lana ..


untuk komen tuh, saya ada setting utk un-autopublished utk post yang sudah di post lebih daripada sehari .. jadi, kalau ada yang komen post lama, saya akan dapat juga .. hee


setakat ni, ini yang saya fikirkan utk kurangkan rasa bersalah tuh .. dan shoutbox tuh memang akan pasang kembali .. hehe

iPai said...

owh ye lagi satu, saya ni cam sengal sikit .. teruja tgk number of komen banyak2 .. hehe

Yutaka Mushimura said...

semart....dan namapak lebar.....:)

Powered by Blogger.