RSS Feed

Lana's Bloglist - 16 yang terpilih adalah...

32

July 19, 2011 by

Lana's Bloglist

Macam bagus je..siap nak buat entry khas nak bagitau siapa yang tersenarai kan? Over gila! hahahaha. Pedulik! Yang pentingnya disini, sekali lagi nak diucapkan bebanyak terima kasih ya sebab sudi join ^_^

16 blogger yang terpilih adalah...




T A H N I A H !!!

Tak lupa kepada anda juga..



... yang sudi memeriahkan bloglist yang tak seberapa ni.. biar sedikit terlewat..walau ada yang tak cukup syarat.. apapun...

Tahniah juga!!!! Hahaahahah, anda semua tetap tersenarai! Menjadikan semuanya berjumlah 26 blogger..lebih 10 dari yang asalnya, hehe. Congratz!

Rezeki jangan ditolak, masalah jangan dicari. Thanks ya! ^__^

Ibarat rahmat yang datang bersama para tetamu yang berkunjung kerumah kita, macam tu lah juga bila follower sudi bertandang ke blog apatah lagi mengjoinkan dirinya dalam segmen yang tak seberapa.. Fuhh2, pembawa rahmat dan rezeki korang semua ni,hik3

Copp!: Pembahagian anda dan 14 blogger sediaada dalam Lana's Bloglist akan diuruskan kemudian. Maaf jika terdapat sedikit kelewatan. Tak puas hati? Mai hambur kat komen entry ni :)




32 comments »

NA said...

Wah terima kasih Lana kerana terpilih. Apapun blog ini akan saya selalu lawat kalau online. InsyaAllah.
-wina1979-

SoLy SoLicious said...

lana, i lab u lebih ni.........teeeheeee~mekasih sebab sy tersenarai.....kembang jap..heee

harrazdani said...

tahniah kepada yg terpilih...;)

HAZWAN17 said...

thanks lana sudi pilih..nanti nak masukkan blog lana dalam list VIP jugak..eh tapi link atas ni salah la lana

Freaky said...

ehh ehh blog freaky x de. hahaha

ietchan-kun said...

ehhh...ade rupenye...tahniah kpd ietchan..wakakaka~~ (^.^)

terima kasih lana...

Fathiah Hamim said...

hehe mekaseh cik lanaaa =)

rara pinkmafia said...

hmmm sedaynya.tak tersenarai pon.

syaz@rozelt said...

ade beberapa blogger dkt ats nie kwn syaz jugak~ boleh la terjah blog lana scare berjemaah nnt..haha

ArulchelseA said...

takziah kat aku sbb dah trpilih awal..kih kih kih kih

Mohd Izzar said...

owh, yeahh...terima kasih..hehe

Wanie said...

alamak, tahniah kepada diri sendiri & rakan2 blogger yg lain..hehe

thanks ye cik lana..:)

Cik Azizah said...

eh ade jugak ke?? hehee malu ai tau..kahkahkah

Syazwan Che Deraman said...

tahniah kepada yang terpilih!

ZouL said...

waahh.ZouL tersenarai ye..hehe.tenkiu2..hehe

faridah nazurah said...

yeay tersenarai! hee :) thanks sgt2.

iPai said...

thank u lana ... wah ... terharu ye .. heheh ..

thanx2 ..

APAN said...

cop...nama aku xde ke?x adil la gini...aku nak femes gak.haha....

hira said...

wah. bestnya~ congrates guys! :D

Jasman said...

terima kasih lana...

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

aku xde ke ...huhu

iPai said...

terima kasih sekali lg .. yang diuruskan kemudian tuh apa maksudnya ?

penaberkala said...

tak sangka tersenarai jugak
padahal dah tertinggal gerabak,haha
terima kasih lana
nice to know you :)

kotak bulat said...

hehehe..ada jugk.. mekasih.. kb msukkn blog ni dlm mereka vip ye.. :)

Eza Boom Boom :) said...

hehe, eza tersenarai jgk..hik3...tq yee~ :)

NorHalizah said...

ehhh..sy dpt jugak la. thanks lana. terharu nya sy hehehe..over acting plak kejap ngee..anyway thanks so much.

nuyu said...

Syg kt Lana!! eh ade syarat ke?? x taw pn. tu la.. bce entri orang skip2 je... :)

lala shaheila said...

rezeki2.... :D

Khairil said...

terima kasih lana!!

amir aizat said...

terima kaseh lana,hehe

Cikgu Azim said...

salam lana...eh blog sy pun ade...thanks lana..sy juga dh masukkan lana dlm blog list sy juge...thanks a lot...kepada yg lain yg beminat nk tukar suka sama suka boleh juga hubungi sy...:)
http://takmungkinbenar.blogspot.com

MawarPlastik said...

terima kasih.... =)

Powered by Blogger.