RSS Feed

Lana's Bloglist, nak join??? [TAMAT]

31

July 17, 2011 by

[ TAMAT SUDAH ]

Fuhh.. terlepas juga bebanan dijiwa ini..heh3. Pa aku cakap nih,hahaha. By the way, 16hb Julai 2011 (semalam), genaplah berakhirnya sebulan Bloglist 1st GA lana. Dinamakan sedemikian rupa kerana, list berkenaan menempatkan peserta2 yang join GA lana buat pertama kali pada bulan Jun yang lalu. Seperti yang dijanjikan ketika itu, lana listkan kesemua blogger yang join, dalam satu bloglist sebagai tanda penghargaan kerana sudi bersusah payah buat entry untuk GA tersebut.

Dan, sebagai penggantinya, bloglist baru telah diletakkan di sidebar kanan. 14 blogger sediada telah lana pilih atas beberapa faktor. Antaranya... tak payah lah sebut ^_^

Lana nak cari 16 orang lagi, siapa cepat dia dapat! Mudah saja, just TINGGALKAN LINK BLOG anda diruangan komen entry ini.

Kenapa 16? campur dengan yang 14 tdi, genap 30 orang..itu saja kemampuan lana setakat ini :)

- Perubahan tertakluk pada keadaan semasa -


31 comments »

Aimifiqa said...

mau2.

Aimifiqa

http://aimifiqa.blogspot.com

delarocha said...

terima kasih lana :-)

NARDtheNERD said...

i nak. i nak.

http://nardnerd.blogspot.com/

:))

Khairil said...

nak nak juga!!..

http://maidaribendang.blogspot.com/

saya add awak dlm blog list saya juga!...

Syuxer said...

terima kasih lana..:)..awk pun dah lama dimasukkan dalam bloglist heheh

HAZWAN17 said...

nak jugak
www.hazwan.com hehe

MawarPlastik said...

dah follow.. nak masuk bloglist~~!

NA said...

wina1979

http://me-soul-searching.blogspot.com

Kenal ketika seminggu 100 follower freaky tu

Mohd Izzar said...

nak jgk...huhuhu
http://mdizzar.blogspot.com/

taliff said...

hehehehehe...nak jugak..nak nak...

i-think-of.blogspot.com

ngeee neee ngeee :P

lala shaheila said...

nak gak :)
http://xtrayaku.blogspot.com/

Bro ahmad said...

http://www.trioseposen.com haha terpantas dari ..erkkk dah ada 11 orang da

ArulchelseA said...

dah de ek tq....mana de nak majuk la...boikot dah lama tamat .. yana pun dah de lam bloglist arulchelsea tu.. kih kih kih..

faridah nazurah said...

nak jugak nak jugak :)

http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/

APAN said...

if u put my link because u feel guilty, better ko buang ma.aku pun x sanggup nak jadi bebanan orang.pe yg aku tulis haritu aku bergurau je.serius.haha...

jngan takut utk buang...thats my word :)

kotak bulat said...

nak gak.. boleh?

http://nazihanali.blogspot.com/

harrazdani said...

thanks lana...terharu dapat menempatkan diri dlm blog lana....huhuhuhuh

Jasman said...

nak juga...

http://mystorypower.blogspot.com/

Wanie said...

http://firdanilovestory.blogspot.com/

sempat tak?haha

Eza Boom Boom :) said...

dah over limit ke? Eza tetap try...

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com

hik3..

ZouL said...

hi liana..nak join gak..hehe..
http://www.akupunyer.com/

ietchan-kun said...

habis dh kot...huahuahua...

http://ietchankun.blogspot.com/

nuyu said...

cik nurul kesygan hati lana x nak dimasukkan ke dlm bloglist? ahahahah

syaz@rozelt said...

wah masuk dalam bloglist blog lana!! thanks dear~hehe

NorHalizah said...

nak jugak :D

http://sheisliza.blogspot.com

iPai said...

kita tak tahu kita dah masuk ke belum ?? hehhe

tp try je laa ..


http://ipai-ans.blogspot.com

amir aizat said...

saya saya saya !!!

http://www.aizathavoc.blogspot.com

Yutaka Mushimura said...

mau..mau...

http://risingsunawakenmoon.blogspot.com/

kalu dapat..sila gitau ek...:)

Fathiah Hamim said...

err sempat kah?
http://bloqkami.blogspot.com

Cik Azizah said...

sempat lagi tak?? hee

http://nurazizahyahaya.blogspot.com.

tak sempat takpelah..ngeee~~

Ariana said...

saya..saya.. me...me... i..ii..

http://preciousariana.blogspot.com

Powered by Blogger.