RSS Feed

Pengalaman berkerja anda,bagaimana agaknya?

26

July 25, 2011 by

Hurmmh..penat..hahahahaha..Setelah hampir 5 tahun meninggalkan alam pekerjaan..kali terakhir masa lepas SPM dulu, akhirnya, lana mencipta sejarah sendiri apabila pergi training kat tempat kerja baru tadi, dari kul 6 petang hingga 9 malam. Kedai bakery,hehe. Walaupun training..tapi..pening..hehe. Biasalah kan first day? :)

Esok, waktu yang sama juga..mudah2an..Dia sentiasa ada.. membantu dan memberkati apa yang lana buat ni..Seronok sangat tadi, jualan habis dan cepat balik! hehehe..then..ada pramugara handsome lak tu! Dah ter"cuci" mata lebih2 tadi,muahahahaaha

http://www.emocutez.com

Ok, doakan lana ya buat yang terbaik dalam pekerjaan ni! hehehe. Sekian.




26 comments »

Bro ahmad said...

lana kerja pramugari ke? ni nk naik kapalterbang ni..bleh jumpa lana hahaa,

Tukang Karut said...

dapat kerja apa?

NA said...

Moga seronok menjalani kursus. Sempat cuci mata lagi yer :)

cucu umie said...

wah..siap cuci mata kot..aishh nie yg tak boleh blh nie..gagaag

Fathiah Hamim said...

fa penah keje masa spm dulu. mula2 asyik kena marah, pastu terus kena promote jadi supervisor okay. haha

delarocha said...

6 ptg hingga 9 malam?

keje apa tuuu

Syuxer said...

kerja pe neh?apakah kerja kat kedai buku di airport??heheh

siti kektus said...

pernah keje kilang je. tu pon penat macam hape. gaji setoet je. sobs.



keje elok2 lana. hehe

Liyana Aziz said...

all the best... kerja elok2 ek... =)

ArulchelseA said...

sama keja kat situ jugak..aku jd tukang sapu..keja memang best..kih kih kih..

Jahidih Saili said...

moga lana sntiasa happy dgn kerja yg dilakukan..:)

Piasara said...

"selamat bekerja lah nooo..suka ker tak suka kena buat juga demi sesuap nasik..tak kan nak duduk goyang kaki pulak..dlm zmn skrg ni tak baik memilih2 kerja..akak ada juga pengalaman keja tp keja biasa2 jer lah mana ada keja best setimpal lah dgn akk yg sekolah tak tinggi nih.."

harrazdani said...

gud luck yer lana...walau apa jua bidang yg diceburi hati mesti ikhlas....

ZouL said...

cuci mata ye..hahahah

taliff said...

huh...curik3x, menyempat memandang pramugara tu~~keh keh keh...praktikal ke tu lana? :P

lala shaheila said...

x kerja lagi... :(

bella luna said...

lana,cuci mata sensorang,ti ajak bella sekali,hehe

abghani said...

sebelum nie 5th tk keja buat apa

apik pehe said...

pengalaman kerja belom ader lagi..ehehe..skang baru praktikal..

SoLy SoLicious said...

p/s : lana, kerja mesti dpt gaji kan...bile nak lanjew soly..hahaha...heee...

Cik Azizah said...

moga perjalanan di permudahkan..amboi...smbil cuci mata pulak dia.haha

Wanie said...

lamenye lana keje..huhu..macam best je kedai bakery kan..boleh tengok diorg buat doh roti cane..

Wanie said...

wanie xde pengalaman keje sangat, just praktikal..huhu

SoutulMujahid said...

keje pramugari?

✿ cik pieQa ✿ said...

pieqa ad pnglaman skali keje kat bookstore.

sehari keje, angkat kaki say gudbye. ponat giler.

ngade2 kan. hehe ;p

iPai said...

eh macam mane saya boleh miss post ni ?

owh ni hari pertama, yg itu hari kedua plak ye ..

Powered by Blogger.