RSS Feed

Tak tau nak cakap apa

23

July 11, 2011 by


[Gambar dikaburkan untuk kepentingan bersama T__T]

Masa blogwalking petang tadi, lana balas kunjungan sebuah blog. Blog ni jual produk..tak perlu dinyatakan disini.. Masa nak tinggalkan jejak kat shoutboxnya, tiba2 ternampak komen yang ditinggalkan oleh seorang blogger lain..sepertimana dalam gambar diatas.

Sumpah, terkedu,terpana, ter..tak tau nak cakap apa. Apa motif dia sebenarnya? Lana dah gi blog dia, tapi..takda apa..
http://www.emocutez.com


23 comments »

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

buang tebiat nie..hahah

TYNTHA LANA said...

@NoKaKaSHiCHi HowyeaH!!

entah nona..sudahnya, tak jadi lana nak tinggalkan jejak..puas ku fikir, apakah,hahaahha

Fathiah Hamim said...

errrrr. obvious bebeno. kalis la sket ke apa kan.

cik najihah said...

alahai sengal

kerisperak said...

filter die dh kotor benor kot... hehehe..

syaz@rozelt said...

nak cari publisiti murahan la tu lana..huhu..mengong punye olang~

wan_cikgumuzik said...

kah kah kah kah.. open your mind.. haahahahaa..

delarocha said...

gila traffic

CikMiMiey said...

ishhh ..ishhh ..
apekah maksdnye ituh ? ade jugak nye org cenggitu . haiyyya !

terjumpa pulak oleh lana ek .. hihi

Khairil said...

dia perli tuan blog tu kut jual ubat yang pelik2?...hahaha

APAN said...

yg ni baru betol2 tulus ma...haha...memang tanpa segan silu...

LITTLE NUUR said...

hmm...
haish mcm2 jenis manusia juga
tp tak boleh nak slhkan pemilik link yang ditinggalkan
sebab kadang2 org nk jatuhkan maruah kat alam maya ni kan senang
tulis merapu rapu sikit kat shoutbox then letak link org lain mungkin jugak kan :)

LITTLE NUUR said...

hmm...
haish mcm2 jenis manusia juga
tp tak boleh nak slhkan pemilik link yang ditinggalkan
sebab kadang2 org nk jatuhkan maruah kat alam maya ni kan senang
tulis merapu rapu sikit kat shoutbox then letak link org lain mungkin jugak kan :)

belog|amiyo said...

jangan jangan yang tanya tu tuan belog.

TYNTHA LANA said...

@LITTLE NUUR

Ya nur, lana ada terfikir kemungkinan kearah tu jugak.. dalam dunia maya ni, apa saja boleh dibuatkan..sebab tu la lana terpaku,terpana..sebab berfikir sebentar,hehehe

Liyana Aziz said...

erk, apakah??? motif??? grrrrrrrrr

Arpiiz said...

mungkin ayat untuk tarik ornag tu..hehe

Nasriq said...

tu namanya kucing gila nak mengawan...

Cik Azizah said...

hish2 gila trafik kot..bila org baca org akan dtg blog dia..hehe

alif haris said...

errrr

nuyu said...

lana, x taw cemane nak bagitau, tapi saya tag awak dalam contest. link kt sini:

http://randombynurul.blogspot.com/2011/07/saya-nak-tiket-david-archuleta-percuma.html

sori semakkan comment box awak. tp awak xde shoutbox, so xtaw cemane nak contact. huuuu

taliff said...

Fuh, tu kasih up traffik tu..hahahahaha

myhatiku said...

err..xde keje!malu ja..hmm

Powered by Blogger.