RSS Feed

Jadual kerja lana T__T

18

August 16, 2011 by

[Tak pedulik, nak bagitahu gak kat sini. Korang tak payah komen, baca je,hahaha]

Jeles dengan korang semua..sebab ada masa untuk blog. Sedih pun ada..
http://www.emocutez.com

Isnin : Cuti
Selasa hingga Jumaat : 10pg - 9mlm
Sabtu : 1tgh - 9mlm
Ahad : 8.30pg - 9mlm

Amacam? Mai la sahut cabaran keja kat kedai bakery!! Hahahaha. Serious, lana belajar bidang Sains Geomatik pun tak sesusah keja kat kedai roti. Waduh kok, baru kedai roti, belum ada company. Cissss!



18 comments »

cunndaa said...

wah keja kedai bakery..
bestnye...
pandai wat kek n roti la dear..

abghani said...

lari bidang nie

SoLy SoLicious said...

tape lana,...yg pnting pengalaman yang dikutip..
gaji hgn lupa belanja :)

alif haris said...

alif keje jadi ustaz .. hehe :D

Bro ahmad said...

lana best je keje kedai roti..hari2 bau roti..boleh makan roti,,boleh belajar buat roti..boleh belanja bro makan roti,boleh nampak roti,boleh bukak kedai roti,,sedihnya entri ni sob sob sob huhuuuu.....

delarocha said...

keje, mana ada yang mudah

Cik Azizah said...

xde keje yg tak penat dear...xpe kutip pegalaman bakery ok..

bella luna said...

hehe,mula2 mmg susah,lame2 ok la tu lana,semuanya bermula dr bawah,.bak kata org bersusah2 dahulu bersenang kemudian*ade kaitan tak ngan entry lana nie?hihi*

Mohd Izzar said...

gambate lana..heheh!

amir aizat said...

cool lana! eh amek scgeo kat ne? hehe

NA said...

Nak komen gak walaupun lambat.

Hari Ahad tu yang nampaknya keje banyak masa dari pagi sampai ke malam.
Moga bertahan.

-wina1979-

Bro ahmad said...

esok ph la lana horaayy

penaberkala said...

mesti dah muak kan nak makan roti?
ari-ari duk bau roti je

klu dapat free, pass sini sikit,haha

Wanie said...

lame nye waktu keje lana sampai 9 malam..patut jarang nampak..huhu

cIk PikA said...

hehehe.. keje kedai roti, dapat roti free x? :p

Jasman said...

seboknya kalah YB mcm ni...hehe

Yutaka Mushimura said...

nih keje maner???kalu area KL..untung2 leh jumpa...kan..kan..hahaha:)

APAN said...

hari ni cuti gak la kan?huhu...

Powered by Blogger.