RSS Feed

'Loading internet slow' dibulan Ramadhan..

27

August 1, 2011 by

Ceh, nak salahkan loading internet, walhal, diri sendiri yang slow T___T 

Petang tadi, lana cuba nak buat entry..tapi bila klik New Post, nak start je..blank..then, blank again..Oh..terseksa jari jemariku,hak3. Teringin nak ber"entry" macam blogger lain..tapi tak termampu. Semua orang ada pengalaman pertama. Ini juga pengalaman pertama aku menyusur dunia blog dalam bulan puasa. Sungguh, memang slow..

Jadi, dikesempatan ini, lana nak ambil kesempatan.. mohon maaf banyak2 kalau ada jejak2 anda yang tidak terbalas. Kita jumpa selepas raya ya...eh, tgk. Slow sudah, ahahahahaha. Kita jumpa lagi bila lana mampu sesuaikan diri ^__^

Sekian. Urmm, harini SV cakap tak payah masuk kerja..esok masuk. Berdebar pulak rasa,huuu.



27 comments »

Bro ahmad said...

blogger puasa kot lana..sebab tu slow..nasib baik lana punya blog ringan..dah timbang blog bro sekarang 64kb je huhuu BB bro siput jugak^_^

Fathiah Hamim said...

takpe kak.dia suruh rehat. =P

Khairil said...

take your time...hehe :D

Syuxer said...

syuk pun pernah kena camtuh..kena sabar hehe..

iPai said...

wah2 .. cuti kaa ?? uhuhuh

amir aizat said...

samalah kiter,huhu

kisah cik paro said...

jgnla kerana puasa kamu slow pulak..
kite mesti kuat!
yeah!

alif haris said...

same goes to me lana .. huhu
lembap betul tenet .. hampagas

APAN said...

tu la pasal...brdbnd aku ni pun cm slow semacam je sejak bermenjak ni.nak kata puasa, aku yg puasa ma...

wah...debaran tu...mungkin tawaran kenaikan pangkat.huhu...

Wanie said...

eh yeke? hehe..ikut line jugak tu..

She's Gee said...

itu tandanya dye suruh lana rehat la tuh.. hehe.. ^^

Cik Azizah said...

ala kesiannya dia...takpe..slow2 yer yunk..bila ok je terus buat entry..hehe

diana said...

tulis siap2 dalam notepad..
lepas tu bila tenet ok je..
paste terus.pastu publish..
kalau tak buat gitu memang tak merasa la nak update.tambah2 kalau orng yang pakai brodband..line slow giler.

taliff said...

hahahahaha...relex2....keep it slow and steady babeh! Nanti2 adelah Idea tu...orait :)

Mohd Izzar said...

sabar2..hehe

Elih Japahar said...

Pernah juga kena mcm tu..erk, boleh panggil elih je k..japahar tu bapak sy :(

abghani said...

boring...kita ada masa...internet pulak slow

syaz@rozelt said...

selamat bpuase jugak lana..hihi

p/s:sv tu supervisor erk?hehe

penaberkala said...

blog pun nak puasa jugak eh? haha

ZouL said...

hehe.blog siang2 hari puasa la tu..cuba malam harii.insyaallah boleh

baby said...

http://nonasani.blogspot.com/2011/08/tolong-aku-bulan-ramadan.html


hyeppss !!
heheeeeheee....
lana...tolong ~~

tolong vote k..
lau nk cepatt agi...plisz..vote kt sini terus aw...nick : baby
cri k..hehe..kt tepi atas tuh~==

http://anaknegori.blogspot.com/2011/08/peserta-akhir-contest-kutuk-blog-atok.html

nk komen situ leh..tk un tkperr..~

NA said...

Takpela rehat 2-3 hari lepas tu mesti bersemangat nak tulis banyak-banyak. Hehe Lana buat pencarian jiwa macam Wina selalu buat. Eceh cari jiwa

-wina1979-

ArulchelseA said...

sbb lana tk nak belanje sy buka pose ngan roti la tu..tu tenet slow..kih kih kih

Khairol Ikhwan said...

internet pun sedang 'berpuasa' hehehe..

ArulchelseA said...

melwat sini.kih kih kih..


p/skiut la...tk tgok lg..kih kih ..

ArulchelseA said...

lana punya lmbt sgt kuar..aku trpksa komen sini la...kih kih kih..

*buka mkn murtabak je ni..aku dah buka dah ni..kih kih..

Jahidih Saili said...

Eh, internet sy ni memanjang slow dr dulu sampai skrg..hehe..
xpe lana, lama-lama, biasalah tu..biasalah di awal-awal ni..:)

Powered by Blogger.