RSS Feed

My Guitar

13

November 11, 2011 by

Assalammualaikum!

Fuhhh, Alhamdulillah.. tercapai gak salah satu keinginan (skema sungguh T___T), urmm..tercapai gak hasrat lana nak belajar main gitar. Petang tadi, selepas abah n adik selesai solat Jumaat, kami bergegas pergi Kajang, mencari kedai alat muzik. 

Actually, adik lana yang sebenarnya nak sangat beli. Sepanjang pengajian dia kat Segamat, Johor, dia dok sibuk pinjam gitar member2 dia. So, sekarang dia kat rumah, tengah cuti sem, lana temankan lah dia cari gitar. Dah 3 hari berturut2 kami berdua dok survey harga gitar sekitar KL-Putrajaya. 

Then, harini, ketemu juga apa yang dicari. Kat kedai Rhema Music Enterprise - bersebelahan Plaza Metro Kajang.. jumpa juga Encik Gitar ni ~ Techno Acoustic Guitar (menda ntah, lana pun xbape paham,hi3). Murah je..sesuai la untuk orang2 yang baru 'bertatih'.


Pasni leh nyanyi sambil petik gitar,hik3
http://www.emocutez.com



13 comments »

faridah nazurah said...

apalah sis ni,, dah sampai kjg bukan nak jumpe org.. hehehe :P

schaze zainn said...

nnt bleh la jd mcm yuna =D

emy|farid said...

ala, nk jugak blajar men. hehe

delarocha said...

leh jadi mcm yuna la ni nnt... huhu

caliph shuriken said...

tingat gitar kaler biru dulu, huh...

penaberkala said...

Adik nak gitar ke, lana yg nak? hahaha
tumpang sekaki la eh?

mintak tujukan satu lagu
kau ilhamku nyanyian manbai,LOL

nuyu said...

ingat ye.. baru beli gitar belum tentu sudah pandai ye. truskan usaha lagi untuk belajar!

~ Cik Azz Abu Bakar ~ said...

Kat rumah ni ada je gitar, adik akak punya... Geram je nak petik tp tak tau cmner... Rugi je kan.. huhuhu..

Nanti boleh la ajar cara nak petik gitar tu ehh.. :D

Yutaka Mushimura said...

harap2 lana pandai main gitar esok2...

heheh:)

Jahidih Saili said...

assalamualaikum..sgt lama xjenguk lana..

lana pandai main gitar?

syaz@rozelt said...

wah3x..jewang jugak lana nih..hihi

alif haris said...

hehe .. okay r techno .. not bad jgk bunyi die ..
alif punya kapok ..

Eza Boom Boom :) said...

wah, bestnya belajar benda baru..interesting!!!! :D Dah pandai main guitar nanti, bagitau la k. Eza akan cakap," boleh tuju lagu?". Hihi. :)

Powered by Blogger.