RSS Feed

Kesian kat blog aku ni..

10

November 7, 2011 by

Assalammualaikum.. harap2, ada lagi yang sudi berkunjung dan menjawab salam T___T

Sebulan menyepi..huihhh..sampai kering otak ni, tak tau nak taip apa. heee.. Alhamdulillah.. 5hb Nov, hari Sabtu baru ni, tamat sudah perkhidmatanku di tempat kerja spt yg disebut2 sebelum ni. 

Selepas ni nak buat apa plak? Not sure, tapi mengharapkan yang terbaik dalam setiap perkara. Buat masa ni, yang paling utama, nak luangkan lebih banyak masa dengan adik.. ini saja masa yang ada..seminggu lagi, dia smbg blaja balik T___T


10 comments »

delarocha said...

bersawang dah blog ni..ahakss

faridah nazurah said...

hehehe dah lama akak x update kan..

~ Cik Azz ~ said...

Ingatkan cuti kawen... :P


Selamat kembali...

Dan selamat mendapat kerja baru yg lebih bagus..

Wanie said...

waalaikumsalam..hai lana..lame betul tak jumpe..huhu..sihat tak?

beLLa said...

takpe.kte da tgk2kan blog ni mse lana takde.hee~ *padahal blog sendiri pon bsawang aritu. haha

abghani said...

salam..c u again

syaz@rozelt said...

wsalam!..rindu nak chat2 ngan lana dekat shoutbox tuh..hihi

kerisperak said...

assalamualikum cik lana.. Sepanjang lana xonline, sunyi je rasa..Hehe..

Khairil said...

sibuknya dia...haha

alif haris said...

hmm tu la lana lama sgt menghilang ..uhuhu

Powered by Blogger.