RSS Feed

Blog Ngeri

9

March 17, 2012 by


Apa faedah sebenarnya blog/website yang jenis macam ni? Letak gambar badan putus dua lah, otak tersembul mata terbeliak la, tangan kerat 19 pun ada. Selamat takda gambar punai disalai goreng kan,kan?? (geram,geram &*%$*^#)

Nak melatih orang yang tengok jadi lebih berani? Ke nak pemilik sendiri jadi lebih hebat bab2 macam ni? Ke tengah praktis nak jadi pakar bedah mayat???

Nonsense! Apapun alasannya, tak wajar dedahkan mayat2 berkenaan. Whatever pun excuses nya, ia lebih pada mengaibkan. Sudahlah simati meninggal dunia dalam keadaan menyayat hati, anda pula menayang ibarat gambar ayam kena sembelih, please, use your mind!!

#wachhaaaa! dush! dush,dush!! *&^*%^% geram tak habis lagi



9 comments »

Jahidih Saili said...

haha..sakitnya kena tumbukan tu..

hehe..setuju dgn lana..mmg xbaik sebarkan gambar2 mcm tu...
kesian dgn si mati dan keluarga si mati...

~ Cik Azz ~ said...

Yupp, betul tu..

Si owner blog/website tu memang takde keprihatinan... Akak memang tak masuk la blog camtu.. Sekali je la terkena...

Lain la kalau blog/website tu mmg menjurus ke arah perubatan/kedoktoran yang tunjuk cara2 bedah dsbnya... Yang itu dikira perkongsian ilmu.. :)

wan_cikgumuzik said...

ada laa dia punya kepuasan.. ramai org nk tgk gambar2 mcm tuu.. awk x suka, jangan tengok... bagi org yg suka tgk udah..

percaya atau tak, hanya dalam masa seminggu, fanpage karingeri yg baru buat, dah hampir 40k like,.,

fanpage kita??? dh lama mana nk cecah 1k pun susah.. hahahhaa...

apa2 pun, karingeri tetap di hati..!!

atIEsAyAnGkAmU said...

gulps....tk berani tu nak tgk blog2or fanpage pic ngeri2 neh..
seriau jadinyer...


p/s: i done follow u...:D

kerisperak said...

nk komen tp takut kena marah..Hahaha..larik la dulu..~

Ahmad Saufe said...

meloyakan anak tekak je nengok gambo2 extreme sadis tu..huhu

nurmujahidah said...

sokong you to the fullest :D

Shaherah said...

hahahah.. kengkadang masuk blog tu macam mengingat kan kita pasal kematian.. kalau depan mata kita.. kita takut sgt nnti kan.. jd bler ade blog gtu.. "owh mcm ni rupenyer.." shera jarang masuk blog gtu.. sebab ade cikgu cakap kalau tengok gambar2 gtu.. sikap kemanusiaan kita makin kurang.. tu cikgu cakap la.. shera kalau dah terbukak, lagi2 time tengah2 malam.. memang tekan pangkah jek.. hehe..

APAN said...

agak setuju ngan komen cikgu wan tuh...tpi kalau x kena cara mmg salah gak... :)

Powered by Blogger.