RSS Feed

Encik Suami? Tapi masih tunangan orang

12

March 19, 2012 by


Maaf andai ada yang terasa.

Ibunda always told me, selagi belum bernikah, jangan terover sangat dengan si dia. Tak perlu nak show off, tayang gambar laga pipi, laga bahu, laga punggung, ikan laga *arhh sudah, tetiba lak*.

Keep it your personal life secretly.
So that later, apabila betul2 ada jodoh, baru la naik pelamin ada seri.

Satu lagi, cukup mengelirukan, mula2 kata sudah bertunang setahun, tapi digelar tunangnya, Encik Suami. Ingatkan betul2 dah bersuami, tapi rupa2nya masih tunangan. Rilekkkk! Sabar lah dulu. Dah kahwin, ikut sukalah. Yang lelaki pun, tolonglah, nasihatkan sikit.



12 comments »

~ Cik Azz ~ said...

Gejala sekarang memang macam tu agaknya..

Susah nak cakap sebab anak buah ada jugak yang buat macam tu.. Dah tegur tapi still macam tu jugak.. Kadang2 serba salah.. Kadang2 termalu sendiri bila tengok.. Nampak macam dah gatal sangat dah.. huhuhu...

p/s: Cobaaaannnnnn.... (tengah tengok citer pendekar bujang lapok.. hehe...)

Jahidih Saili said...

Salam...setuju... :)

C i k P i p i T e m b a m said...

yup.. kdg2 naik meluat kan bila asyik tunjuk je.

sop said...

x sabar kot nak kahwin..
tp bila dah kawin.. habis semua tuh... huhuhu

kerisperak said...

excited, nak bgtau yang dia ada tunang, tak bgtau kang orang tak tau.. (^_^)

Awan said...

zaman sekarang benda2 ni da jd biasa bkn asing lagi

M@W@R Q@SeH said...

yup sy setujuuuu...jgn show off sgt kn...tp tu la bila trover jd gitu le...

Hanif Idrus said...

Kat FB emm..kemain sama-sama kembung pipi... kalau jadi kahwin tak per gak.. Kalau tak jadi kahwin buat malu ajer..
Good info..

Ahmad Saufe said...

ahh ko kedengki!! lalalala

APAN said...

orang pompuan banyak buat perangai gini.haha...

caliph shuriken said...

biar betul2 sah baru line clear ^^

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

s.e.t.u.j.u (^___^)

Powered by Blogger.