RSS Feed

Pandang Orang Macam Tak Pernah Tengok Orang

8

March 17, 2012 by


Hah, antara lelaki dan perempuan, lana rasa lelaki la selalunya buat pandangan macam nak menelan tu. Bila melihat orang perempuan, amboi, kemain pandangan tu, macam nak tembus, mengalahkan X-Ray.

Rimas lah kadang2 tu, macam tak pernah tengok orang perempuan. Tutup aurat salah, tak tutup lagi la salah, lagi terjuih biji mata, haishhh.

Tahulah kejadian wanita tu indah, tapi aku nak pi beli kuehtiaw goreng pun pandang macam pa tah. Lekas2lah berumahtangga kalau pandangan mata susah nak dijaga. Paling tidak,puasa.

#Tadi ada hamba Allah tu, renungan macam ikan jaws. Rasanya, kita dah berpakaian dengan baik, takda tergelak terbahak2 waktu beli kuehtiaw. Bukan perasan, tapi kita tengok dia renung pelanggan perempuan lain pun macam tu juga. Ke dia sakit mata yang pelik2? 



8 comments »

nurmujahidah said...

muja ada wat salah ke,, sob3,, kalau muja ada wat salah gitau k,, tak yah takut,, muja pun nak berusaha to be better :'(

Jahidih Saili said...

haha..dia sedang mengkaji kot..kajian lapangan melalui pemerhatian..haha..

klu yg memerhati tu org hensem, xpa gak kan?hehe

nurmujahidah said...

http://mujadafewa.blogspot.com/2012/01/ruang-iklan-untuk-disewa.html

baca tu k,, mm,, mula2 buat banner tu kat mybannermaker.com. then masukkan je kod tu,,, terus dapt kalau nak letak banyak2, copy kan kod tu dalam add a gdget yang sama,, keluar la jadi banyak nanti :D

Ahmad Saufe said...

hadoiii tu la susah jadi orang cantik from pasir lumpur ni..haha..xg2 Lana..haha..asyik kene usha je..haha

*renungan ikan jaws tu camne ek?haha..cam ikan temenung ke?

! Shealai Diaries ! said...

HAHAHA....mungkin lana cute sgt kut...tak pun org tuh memang speseis ikan jaws laut cina selatan..nnggaaagrrrp!~..HIHI..anyway best entry ni...buat sy senyum walau hati ni perih...:D

Bahrain said...

hahaha..memang macam tu

caliph shuriken said...

dia tgh test sistem x-ray mata dia tu kn, huh...

APAN said...

kalau pompuan tu bogel, mmg x dinafikan laki akan pandang.kalau dah pakai sopan, tpi laki still pandang pelik, maksudnya pompuan tu mungkin cun.kira ko cun gak la sis.laki tu kenan.haha...

Powered by Blogger.