RSS Feed

Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2012

5

March 29, 2012 by



TARIKH: 27 April 2012 - 6 Mei 2012
TEMPAT: Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC), Kuala Lumpur

Seperti tahun2 sebelumnya, InsyaAllah jika diberi kesempatan, tentulah nak pergi lagi pd thn ini.

Almost every year, antara booth2 yang wajib lana pergi, antaranya: PTS Publication, Kumpulan Media Karangkraf, Alaf 21 Sdn Bhd dan Telaga Biru Sdn Bhd.

Dan bermula tahun lepas, ketagihan terhadap komik menyebabkan lana melakukan terjahan ke booth GempakStarz. Berbaloi cari 'pasal' dengan budak2 sekolah, gara2 nak dapatkan komik2 kegemaran terbitan mereka.

Sebenarnya, nak galakkan anda yang dekat2 tu pergi kesana. Sekali sekala menghabiskan duit untuk sesuatu yang tinggi nilainya - ILMU, tiada ruginya. Dengan diskaun berganda-ganda, dapat menjimatkan duit poket kita.

Jadi, sementara menunggu kemunculannya, jom simpan duit sama2, listkan buku2,majalah yang hendak dibeli, dan akhir sekali, rempuh!!



5 comments »

CyberTeknologi said...

Info maklumat yang menarik...:-)

nida husna said...

kite pun nak pergi taun ni :)

APAN said...

asek2 kl...try la buat kat kuantan ni sekali sekala...nak gak merasa suasana mende ni :)

Cik Kay Jue said...

wah... nak pergi la.. jumpa disana.. hehe..

caliph shuriken said...

sy dok jauh.. xpe e-store ada, hikk...

Powered by Blogger.