RSS Feed

Tolong check!

16

March 19, 2012 by


Minta kerjasama blogger2 yang join bloglist lana baru2 ni, tolong check balik link blog anda di sidebar lana. Ada sedikit masalah, ada yang tak dapat di'link'kan kembali ke blog masing2.

Lana minta maaf, dah betulkan beberapa kali, hasilnya masih sama. Mungkin ada kesilapan dari pihak anda juga. 

Terima kasih pada Ikaa yang bagitahu tentangnya. 



16 comments »

Munnafendy said...

hi Lana!
wuuu lamanya tak dtg sini..hihi
cantik la blog lana skrg =)

! Shealai Diaries ! said...

blog saya ada tak?....saya tak reti sebenar nye...

nurmujahidah said...

muja tgk dh ada,, and dah function well je,,, :D

Jahidih Saili said...

Salam lana.link blog sy berfungsi dgn baik..hehe..thanx ya :)

Sharina Abdullah said...

sha dah check, ok je. hehe :D

delarocha said...

cantik blog baru ni

caliph shuriken said...

arigatou lana.. link sy bfungsi dgn baik ^^

AQUABIZ MOBILE COMMUNICATION said...

cantik ! ok !

faridah nazurah said...

hehehe dah ada! thanks sis :)

CiK FizA said...

Salam~
Hee. Link blog Fiza berfungsi dengan sangat baek ! hee ^^

Btw, tengs ya sayang :DD

ahmad said...

hye cik lana yg tuff..

link sy ok dgn sempurnanyer... thanks yer..

Masz Sidek said...

ok... sy dah check... link blog yg ok... ;)

❤ cik ieYra ❤ said...

link sy oke je . >.<

M@W@R Q@SeH said...

link sy ok je lana...tq ye :)

Aini Yunus said...

salam...mayb saya termasuk dalam salah satu blogger yang dimaksudkan lana..btw thanks for lana sbb inform kan saya hal ni...ade sape2 blh tolong saya tak????

Mohammad Abu Bakar Kamal said...

so fa ok jerkk.. thanks yer..

Powered by Blogger.