RSS Feed

Betapa risaunya mereka - Gelagat Fantastic Four!

17

April 25, 2012 by


Tidak disangka, sunyi nya saya selama sehari dari dunia blog ni mengundang rasa risau dihati mereka bertiga. Yang sorangnya, tak henti2 "aw chakkk" di Fibox saya, sorang lagi, sampai minta maaf sedangkan tidak melakukan kesalahan apa2, dan seorang lagi, terus menerus "looking for me".

Terima kasih banyak pada mereka bertiga, Nazri(Phoenix), Apai dan Kak Zai(Pari2Putih). Maafkan saya. Rasa nak tergelak pun ada, hahaha. Kebiasaannya, kalau ada urusan, saya akan meminta pertolongan, mana2 rakan blogger untuk tolong jenguk2kan blog saya, cuma semalam, saya tidak berkesempatan berbuat demikian. Maafkan saya ya rakan2.

Semakin hari, semakin rapat rasanya perkenalan kami, sehinggakan Kak Zai menggelarkan kami berempat sebagai Fantastic Four. Gasak jela, hahaha. Semoga perkenalan kita membuahkan kebaikan untuk kita semua. InsyaAllah. 

# macam bebudak la plak, hak3. Kita dah setuju watak memasing kan? he3#




17 comments »

Kunang-Kunang said...

Begitulah pentingnya sahabat dalam hidup kitakan.

Masz Sidek said...

hehehe... siap ada gambar lagi... lana sbg Invisible... ;p

nurmujahidah said...

jleez,, haha

Eza Boom Boom said...

sahabat sejati.. Hihi. beruntung ada mereka. :)

Eza singgah sini setelah sekian lama, ingat Eza lagi tak?

TokeY said...

Lana...nak komen yg cantik je...Invisible Lana....

gnesop poseng said...

wah.. ada team fastatik 4.. boleh jadikan 5? nak isi borang.. hehehe

PariPariPutih said...

halamak: malu aku la ha ha ha badan dah berketul-ketul macam tanah liat keh keh "Pentestik Pour" yg S.E.N.G.A.L keh keh keh dear Lana thanks for your thoughts... it's been pleasure to know you guys and without 3 of you paripari tidak akan menari dan menyebarkan sayapnya diruangan yg penuh liku-liku kehidupan suka dan duka... coz manusia akan pergi... tetapi kenangan tetap bersemadi di sanubari... :)

nasir hamzah said...

nasir pun nak isi borang jugak lah.Hehe. yelah lana, walaupun kita ni sahabat di alam maya akan tetapi persahabatan ini terasa begitu erat je.. thanks ye lana selalu beri komen kat blog nasir. nasir je yg selalu mis..huhu.sbuk keje lah lana, past tak berapa nak shat..

nasir gak nak ucap terima kasih sebab blog nasir ada dalam list rakan lana.. thanks much2 lana.hehe

P#eoniX said...

hehehe...neh pon bleh wat entry....malu plak pantastik pour...hakhakhak....uih!!!pari-pari badan tanah liat versi pompuan....hakhakhak....;p

Muttallif said...

Nice...Lana The Invisible :)

PariPariPutih said...

P#eonix: ko jan men-men sekali aku libas... seminggu ko tak bangun ha ha ha.... :P

etuza said...

kena waspada keluarkan idea, blog maya ni bahaya jika tersilap kata ya Tylana.

Ahmad Saufe said...

wooooo..pentestiknye haku..haha..thanks..haha

caliph shuriken said...

invisible lana ^^

APAN said...

mantap sey lakonan invisible lana tuh...kalah jessica alba :)

Sis AI said...

Fantastic Four, wakakak! Boleh pulak smpai ke situ ya sis..

Jahidih Saili said...

Salam..haha.hadooi..comelje kan..best2..mg persahabatan kekal sampai ke syurga :)

Powered by Blogger.