RSS Feed

Facebook atau Twitter?

14

April 7, 2012 by


Bila tengok adik Kay Jue buat FB Like di blognya, rasa macam nak buat juga.
Memang pernah terniat, tapi dah tertangguh lama.
Macamana dengan Twitter? Akaun dah ada, tapi tak kemana-mana..

Sudahnya, kedua-dua aplikasi tiada diblog saya.
Urmm, takut tak terjaga kalau ada salah satu, apatah lagi kedua-duanya.

Ada sebarang cadangan untuk dikongsi bersama?



14 comments »

caliph shuriken said...

apa2 pun ikut selesa laa.. bole jaa proceed ^^

Muttallif said...

boleh buat dua dua sekali. Yang penting kemahuan sendiri. Hendak seribu daya...gudluck lana

Cik Pensil said...

wah2.. letak FB nanti boleh add :D

Aini Yunus said...

setuju kalau lana letak fb..lg satu..aini de masalah sama ngn lana..shoutbox down..huhu

Jahidih Saili said...

Salam..lana buat fb like la..:)

vidalsisah said...

Boh dua2 lg elok, jd pengikut boleh pilih mana2 yg dorang suke kan!

shiema sufian said...

Shiema punya pendapat, better loetak dua dua, minat org lain lain (:

Jahidih Saili said...

Sori lana..trlmabat balas...em..sy tkr g cbox jap..bila fibox dah ok, baru tukar balik.hehe..

fan page kt fb tu, sy plh personal blog..hehe..mesti ramai yg trtunggu2 lana buat fan page kan..

Jahidih Saili said...

oh ya, komen lana ni xminta word verification..ok je..semua lancar..:)

mastinah said...

kak lana buat dua2 la.sekali. :)

midonz said...

terserah pada anda..
jika rasa takut tak terlayan,guna 1 je pun dah cukup...

ary_lee said...

boleh je buat.. sebab lana punya blog pun ramai follower^^

Cik Kay Jue said...

eh ea.. kak lana ni.. malu saya dibuatnyer.. ada nama saya. ngee~~~ sori lambat terbang di blog akak gara-gara awan terbang saya kehabisan minyak hahaha..

better akak buat fb la kak lana boleh kita pm hehe borak2 fasal tudung bawal.. kat mana lgi ada potongan harga.. hahaha.. fasal books review ka..kan best.. hehe..

tapi semuanya terpulang pada akak kalau akak tak pening nak manage banyak2 aplikasi.. hehe..

kerisperak said...

fb fan page ke personal fb? tu perkara yg Lana kena pertimbangkan.. Kalau xmahu dicampur adukkan dengan personal fb lana buat fb fan page.

Apa-apa pun terpulang mana yang Lana rasa selesa untuk berkongsi. (^_^)

Powered by Blogger.