RSS Feed

Strange and Beutiful Mushrooms

19

April 6, 2012 by


1. Bleeding Tooth Fungus

 

2. Earthstar Puffball


3. False Morel 

 

4. Bearded Tooth Mushroom

 

5. Bioluminescent Fungi


6. Red Cage Fungus (Clathrus Ruber)


7. Sky Blue Mushrooms





19 comments »

Cik Kay Jue said...

wah macam2 rupa ada.. ada yang macam bunga.. tak tau pun tu cendawan...
yang no. 1 tu macam darah huhu..no.2 comel..hehe.. no.3 macam otak.. ei..
no. 4 ni best la.. macam bulu2.. ngee~~

no.5 macam cell.. heee no.6 macam bola plastik yang kejap kuncup kejap kembang.. hehe.. >_<

no.7 suke2 kaler biru! macam tengok cerita fantasi animated.. hehe.. >_<

Azhafizah[フィザ] said...

they are totally strange and unique but sometimes looks pretty.

shiema sufian said...

peliknyaaaa. But nice (:

Cik Kay Jue said...

thanks kak lana.. :)

caliph shuriken said...

mcm jalan2 kt taman smurf plak, huh...

Cik Kay Jue said...

lum g kak.. hehe.. sorry ka reply kat sini.. shoutbox akak down system.. huhu

nurmujahidah said...

lana,,, nape buat yang cara manual tu ek? ada beza ape2 ke? muja buat sebab benda tu dah lama,, sebelum ada dekat add a gadget lagi :D

Jahidih Saili said...

Salam..wah..cantik2 cendawan ni..ada bbrpa yg sy pernah nampak sblm ni :)
cantik2:)

APAN said...

kalau jumpa nih mesti xtau ni cendawan...pelik semacam...tpi cantik :)

nurmujahidah said...

eh,,, lupa nak tanya,, blog lana guna template ape ek? muja sukalah blog floating macam lana punya,,, tapi kalau sekali tukar template,, bnyk benda kena ubah situ sini :D

nurmujahidah said...

yup,, tapi muja tak jmpa la yang floating macam blog lana,, blog lana guna template ape? simple ke? watermark ke?

nurmujahidah said...

kalau kita amik kat situ,, ruangan design kat blogger still sama ke lain? hehe,,, takut gak nak guna,, takut nanti takleh control dengan ape yang dah ada kat blogger.com tu,,

nurmujahidah said...

yup,, betul la tu,, hehe,, boleh control guna design lagi kan walaupn amik tmplate kat situ?

nurmujahidah said...

lana,, kalau menyusahkan tak pe,, hehe,, mngada plak muja ni,, kuang3,, dah lewat,, awk pun dah ngantuk kan :D

nurmujahidah said...

oo,, dah faham,, adess,, seram tu,, kih3.. nsib baik blog lyssa ada kan? hehehe

nurmujahidah said...

so,, nak tukar background pun takleh ek? muja sebenarnya nak cari bab floating tu,, kalau guna watermark pun,, still ada bayang kat belakang walaupun boleh kata floating la jugak,,

nurmujahidah said...

lana ada ym tak? fb? senang sikit nak cakap2,, haha,, pelik sangt guna komen ni,, kih3

etuza said...

Rekod..jam 1.06 baru tiba di laman ini. larut malam..Dia saksi..insyaallah. Subahannallah, maha suci Allah ciptakan semua itu.
Pelik tapi benar kan..

Cik Pensil said...

cantik :) cinptaan Allah swt.

Powered by Blogger.