RSS Feed

Terima kasih Kayjue

12

April 21, 2012 by


Terima kasih banyak2 pada Dik Kayjue, yang sudi buatkan doodle untuk akaknya ni, hehe. Dia suruh pilih salah satu warna, tapi orang tamak macam saya mana cukup satu, nak dua, tiga, sepuluh kalau boleh, hehehe.


Dik Kayjue ni dalam usaha melatih diri melukis doodle. Sebelum ni, dia banyak buat sticker untuk rakan2 bloggernya. Believe me, sticker2 yang dia buat semua cantik. Tak percaya? Ini sebahagian hasilnya:


Cantik, sweet bukan? Macam saya, heh? Lain je bunyi, hihi. Hasil stickernya yang lain juga boleh dilihat disini: STICKER 1 dan STICKER 2

Kenali dia di http://kayjueblog.blogspot.com/. Orangnya peramah..don't worry. hehehe. Semoga Dik Kayjue berjaya dalam bidang ni, terima kasih sekali lagi ^^



12 comments »

Karukord Jagau's said...

cute la....hohoohooo

cara pasang iklan .....nnt mlm kita buat satu N3 bab tu ye :)

Cik Kay Jue said...

adeh.. akak lana ni.. kat sini pun post juga.. malu sangat2 ni.. ngee~~~ :P terima Kasih kak lana.. ni yang sayang lebih ni..

Masz Sidek said...

memang comel... pandai dia buat... :)

nasir hamzah said...

nak berkenalan dengan minah berbaju oren boleh...

SuFi Haraki said...

wah, comey2 semuanya....huhu....nasib la xpdai nk buat semua ni...tp ada hasil adobe SuFi yg terbaru, jom lana tengok sini.. Entry Terbaru : KEMPEN INTERNET TOYYIBAH

nurmujahidah said...

jelez3,,, lana,, lana tak buat comment moderation ek,,, tak best gitu,, tak tau bile orang comment,, cer buat,, sebab penting,, boleh tapis those yang letak spam link dalam comment yang boleh buat blog lana diblock dengan google tanpa notice,,, nauuzubillah,, just sharing,, :D

Karukord Jagau's said...

salam singgah.....sambil memberi sedikit senyuman maneh (^______^)

~ Cik Azz ~ said...

Sekarang ni memang musim buat dodol agaknya..

:D

CiK FizA said...

semua doodle n stiker 2 comel :DD

Muttallif said...

Pergh...doodle tu dan sticker tu cantik :P

caliph shuriken said...

skill seni cKj semakin hebat, hikk...

ary_lee said...

kayjue? siapa dia?
Kena kenal nih..
zasssssssssssssss..

Powered by Blogger.