RSS Feed

Kamal Adli

18

May 23, 2012 by


Memang ada kimia agaknya lana dengan artis seorang ini. Pertama kali jumpa kat Plaza Low Yatt, pandai dia menyamar. Kali kedua, kat Alamanda, elok je dia lalu depan mata sambil pegang Big Apple. Kali ketiga? Dalam mimpi, hahaha.

Ini mesti gara-gara terpandang poster filem barunya, Gerimis Mengundang.

Huhhh.. Dasar mengundang betul, mengganggu tido lana je. Shuhhh, wahai Kamal Adli, ko tidak diundang dalam mimpi ku sama sekali, nyiieeaahh dikau dari sini, bhahahaha.

#Seronoknya tidur bila hujan lebat turun kat luar.. Cepoi2 je angin bertiup >_<





18 comments »

PariPariPutih said...

Sapa itu Kamal Adli? Lawyar... Engineer??? Keh keh keh.... hoo mamat ni... ingat sapa tadik... ok la tu... abang Alim... Lana minat ke dia?? Hu hu hu... ^_^ mengomen sambil menunggu gerimis tak di undang... mendung jer pagi ini... :(

Tukang Karut said...

erk... kenapa aku tak pernah dengar pun nama artis ni?

Nunaayat said...

Gerimis mengundang.... mcm tajuk novel je..huhu

sis92 said...

ramai puji teater tu best..lagi2 sbb tak sangka kamal boleh menyanyi dan menari dgn baik..ewah2 kemain lagi dia mimpi sampai..bangon2

Masz Sidek said...

huhuhu... nasib baik muka hensem masuk mimpi lana... hahahah... :)

nasir hamzah said...

owh Kamal ni.. erm ok lah lakonan dia best jugak, yg apa cerlup tu.. bolehlah.. lana minat sama dia kah? hehe

Lan Bingka said...

saya belum jumpa Izara Aishah lagi. memang tak patut.

Afasz said...

sy baru je jumpa kamal adli aritu....first time...ensem gak dia ni ...

Sally Yatiey said...

Tak sabar nak tengok Gerimis Mengundang ni :D

delarocha said...

saya tunggu maya karin jek

ciksengeh :D said...

bestnye mimpi abg hensem . hehe ^^

caliph shuriken said...

wahh, dasar mimpi mengundang retis jaa ni, hukk...

Jasman said...

agin cepoi2 tu angin blkg eh...hehe

Encik Atan said...

=___=


gua hrp,gua ade dlm mimpi tuh...tak kesah lar dpt watak cleaner pun...haha

aizamia3 said...

sampai terbawa-bawa dalam mimpi.. ;)

ary_lee said...

Kamal Adli?? Errrrr...
Ary teringin betul nak tengok gerimis mengundang,.,.
Diorang kata lakonan Kamal Adli TERBAEKKKK...

APAN said...

dengor cam ada kontroversi ngan penerbit kaya tu. aku baca tajuk je tadi...hehe...

★ aIsyaH ★ said...

wah..ser0n0k la dy ade pelak0n p0pular mas0k mimpi..hehe^^

*gerimis mengundang tu citer abru ea?ohhh..:)

Powered by Blogger.