RSS Feed

Kebosanan

25

May 6, 2012 by


Seriously, saya rasa bosan giler sekarang ni..

'Penyakit' bosan itu datang kembali.

Nak blogwalking? Jemu. Nak buat entry? Jemu. Kesian.

Nampaknya kena mencari hobi baru.

Takpun, mencari cabaran baru.

Nak buat apa ni.. erhh..mati kutu akalku.

Cepat, fikirkan sesuatu.



25 comments »

Jasman said...

........

ary_lee said...

Larh...
Nape bosan ni?
Buku yang lana beli hari tuh da habis baca ke?

Ira Nira said...

samalaaa....k'bosanan dlm k'boringan hee =)

Stereo said...

????

Cik Kay Jue said...

on9 la fb kak... nak?

ain farahin said...

kebosanan Lana tetap menghasilkan sebuah entry.hahaha

nasir hamzah said...

lana, jgn gitu. cari lah info apa2 pun.. past buat entry ringkas.. jangan le jemu nanti nas takda kawan lorh!

delarocha said...

tido

PariPariPutih said...

bosan ek??? jom kita gi zoo kira bulu rimau kat sana keh keh keh....

~ Cik Azz ~ said...

Pergi la masuk dapo.. Godek2 apa yang patut... Buat cekodok ke, buat lempeng ke..

Akak kalau bosan, cmtu la.. Kadang2 main masak2.. Kadang2 pegi nyapu daun kering.. Kalau dah bosan tahap cipan, akak tidoq jee... hahaha..

Karukord Jagau's said...

kalau kebosanan melanda.....bawak berehat dulu....mari minum teh tareeekk... :)

Nurmujahidah Ismail said...

letih,, tadi habiskan tshirt sleeves,, 3 blok asrama muja pusing,,tinggal satu je last,, hehe

caliph shuriken said...

biasa laa tu, last year pnah jgak sy rasa cmni.. so, skrg sy juz publish en3 yg btul2 sy nk publish.. dh xde laa rasa mcm terpaksa ^^

Sharina Abdullah said...

Hm, sama la ngn sha. Akak bwt la acc twitter, pastu bole tweet2 :P hehe

Hilmi Razali said...

Betul2...kalau macam Hilmi, sekarang Hilmi tengah dalam proses nak menghasilkan sebuah novel.. :)

Itulah hobi baru hilmi :)

Ini Kisah Tia said...

hehe .. sometimes rasa bosan tu mesti ada :)

Faizul Osman said...

sy pun pernah rasa mcm tu dulu... merasai bosan... tp, bila ada yg setia menghadap blog kita selalu, ia berasa sungguh seronok sekali...

Munnafendy said...

mood sah ke laut la tu...hihiihi


*xkan hilang lana lg, dh boh kat bloglist!

CiK FizA said...

alolo~ ciannyer dye. tdo2! :DD

Muttallif said...

Lana, Itu simptom biasa.
Terpulang Lana jika hendak lakukan sesuatu atau tinggalkan sesuatu.

Tapi, pilih yang Lana rasa terbaik. Kita semua punyai kekuatan dan kelemahan. Pelajarinya.

Apapun, kalau kerana menulis Lana Jemu, mungkin ada sebab yang membuatkan Lana fikir begitu. Kongsikan supaya semua boleh sama-sama membantu.

kerisperak said...

Lana cubalah photography pula.. edit gambar2 then masukkn dlm entry.. bak kata Yuna "setiap gambar ada cerita" hehe.. yg penting senyum ler sket apabila kebosanan.. wat cmni --> (^_^)

Kunang-Kunang said...

Salam Lana,

Semoga bosan cepat beralih.....

Encik Atan said...

senyum depan cermin..

Syazlina Khairuddin said...

berblog nie mmg ada turun naek lana..syaz pon kalau mls ada bminggu2 blog terbengkalai..kate bz sedangkan bz buat hobi baru..hihi =) keep blogging!

etuza said...

sesekali isikan rohani dengan melihat alam semulajadi kat sana..ataupun banyakkan membaca solusi ke apa2.cadangan ja..baru online malam ni.

Powered by Blogger.