RSS Feed

Selesa..

22

May 13, 2012 by


Sejak kebelakangan ini, saya rasa agak selesa untuk bercerita sedikit sebanyak tentang kehidupan saya dan keluarga.

Sebelum ini, saya lebih suka menulis tentang pemerhatian saya keatas setiap kejadian yang berlaku disekeliling saya.

Selesa bercerita hal diri dan keluarga..Urmm..bagi saya ia petanda, saya lebih bersikap terbuka...

Tapi, tidak tahu la pandangan yang membaca...

Kalau tidak suka, bagitahu saya ya? >_< 



22 comments »

Muttallif said...

No Problem Lana..Semua Ok, kerana setiap yang lana ceritakan ada pengajaran

aizamia3 said...

ok je.. ;)

PariPariPutih said...

go for it sis... sometimes this is what, so called "sharing is caring" anyway, why bother?? Ini kan Lana punya blog sukati le kan, Lana nak tulis hape hi hi hi... keep it up...

Munirah Shamsudin said...

sebenarnya kan kak. saya lagi suka baca cerita org. macam dia cakap-cakap banyak2. er, tapi. saya tak de lah banyak cakap pun *rollingeyes*

Sally Yatiey said...

Bercerita hal diri dan keluarga lagi best :D

Cinta said...

gOOd News !~ suke suke...Lana, teruskan k :D

Nurmujahidah Ismail said...

lana tulis apa saja muja tetap suke :D

~ Cik Azz ~ said...

Buat apa la kita nak cerita hal orang.. kann... Dan bercerita hal sendiri bukan bermaksud membuka pekung di dada.. Pandai2 la nak menilai.. Bergantung pada jenis pembaca jugak.. :)

Bila dah bercerita hal sendiri ni, kena la bersedia untuk menanggung risikonya.. Bergantung pada jenis cerita jugak la..

Akak memang dari mula2 berblogging memang dah cerita pasal diri sendiri.. Memang selesa gitteww... :D

FARHAN said...

Farhan suka ja.. heeee ^^

Nora Karim said...

Open Self bagus Lana... Sbb ia akan meningkatkan keyakinan diri... Jgn takut untuk berkongsi cerita... :D

caliph shuriken said...

hati awk dh mula buka satu lagi ruang baru :)

nasir hamzah said...

tak kisah lana, yg penting lana sedia nak berkongsi.. suka sangat..hehehe

deqjamucuxx said...

:) suke jer

peace !

Karukord Jagau's said...

saya OK jaaa :)

TokeY said...

kalau ada benda nak share...sila lah.. insyaAllah saya akan jd pembaca /pendengar yg baik :P

Lan Bingka said...

like

Jasman said...

sy ............

Adylia Qarissa said...

harap tak ada yang membenci bila kita berbicara tentang diri dan keluarga :)

Masz Sidek said...

tak kisah lana nak tulis apa... sy tetap akan baca... :)

Cik Kay Jue said...

terpulang la pada kak lana.. yang penting best.. hehe.. :)

sis92 said...

no problem bebeh..
janji ada story n nilai2 murni hihi :D

APAN said...

petanda soh ko berkeluarga la tu sis...haha...

Powered by Blogger.