RSS Feed

Amazing Spiderman VS Transformers 4

18

June 24, 2012 by


Tak lama lagi, The Amazing Spider-Man bakal menjengah di Malaysia.
Huh..Apa kelas spider-spider ni, hak3.


Mana pi lah 'abang-abang' Transformers ku yang 'kacak' tu.
Rindu. Gilaq rindu kat robot, hehehe (-_-)

Masa mula2 dapat tahu animasi ini difilemkan, aku jadi excited.
Suka dengan bunyi besi 'abe2' Transformers yang berdenting tu.
keshiuww, phiuww, pheng pheng, phang phang, jenggg..prangg..
*bunyi 'abang2' Transformers berlawan*

Ehem..Bukan bunyi besi tu aku rasa, kih3.
Dah macam bunyi orang hebat memasak kat dapur. Hehehe.




18 comments »

PariPariPutih said...

looking for my abang SUPARMAN he he he

malam yg malas untuk berkata2 :/ .. http://paripariputih.blogspot.com/2012/06/thoughts-of-day.html

Mr.Lidi Kepala Putih said...

bunyi transformer time bertukar.. ku ku ku ke ke kesh kesh... :D

caliph shuriken said...

tgk masterchef jgak ka? erkk...

leakedknowledge said...

ahhahahh siap buat bunyik lagi tu..bersungguh2 nmpak :P

http://encikcopypaste.blogspot.com/

ejulz said...

mcm best je cite amazing spiderman.. hehe

Muttallif said...

Sah bunyi membaling kuali di dapaur :)

Nurmujahidah Ismail said...

ala,,, suke citer romantik,, hehe

Jajas said...

tak tercapai akal ku...

|shuhadaothman|TM said...

ni stail transfomer pandai masak pnye. hahaha. sound effect terbaik la lana :D

ary_lee said...

spiderman tu sebenarnya sama je..
Cuma ubah jalan cerita sikit je..

buatbest said...

spider comel skit maa~ hihi

aizamia3 said...

spiderman ---> anak2 suka..
Transformer ---> anak2 DAN mak budak suka.. ;)

AmyZana said...

bunyik org memasak mcm dlm Masterchep >.<

Masz Sidek said...

lana... sy dah merancang nak tonton spiderman nanti... hehehe
macam best jer... :)

Tukang Karut said...

lama nya tak pi panggung ni.. panggung bukan tempat berdating lagi.... hioho

APAN said...

citer robot pe lak lps ni...transformers da hbis...tengok yg tomok berlakon tu la sis...ada robot gak...tajuk pe tah...

Cik Kay Jue said...

wo.... spider... haha.. kak lana layan juga ea cerita hero.. :P

-gedek! said...

uncle suka tengok katun je...

haha

Powered by Blogger.