RSS Feed

Evolusi Header

21

June 16, 2012 by


Evolusi header blogku.


Inilah yang pertama sekali lana pakai.
Time ni baru nak berjinak dengan dunia blog.
Tagline pun, "Selamat datang kedunia Lana"
Dunia lah sangat..Ce ko kira, bape ketul bumi ko letak dalam header?
Durjana sungguh, hahaha


Lana pun dah lupa, sejak bila Tagline jadi The Journey Begins.
Header ni pendek sebab tak tau camna nak oter template yang diguna waktu tu.
Time ni juga, baru mula serius belajar photoshop sikit-sikit.



Yang ketiga ni, sama je ngan atas, ubah color je.
Love the turqoise color ^_^



Keempat ni pula, kebanyakkannya pun tahu, ada la dekat 3 bulan gak guna.
Rasanya ini paling lama. Entah..rasa je la, keh3.
Siap ada yg tegur, takda dolphin ke dalam gambar?
Mentang2 la ada laut, huhh.. hihihi.
Sekali pandang, macam Taman Laut Negara lak weh. 
Dua, tiga kali pandang pun, macam tu gak nampaknya, hek3. 


Dan..inilah paling latest.. Simple sudah..
Takda border, takda apa. Transperancykan saja.
Dah malas macamnilah, heh3.



21 comments »

Ety said...

header simple tu la yang cantik kak. hee :D

caliph shuriken said...

saja wt header simple2 kn, hikk...

PariPariPutih said...

Biru pun cantik... simple and presentable.... org punya sume cangih2 akak punye jer yg masih style lama.. ha ha ha tapi x pe la org pun mmg lama :P

Nite lana ^^

Misi tambah lauk eh silap.. tambah follower part 2 :P http://paripariputih.blogspot.com/2012/06/misi-tambah-lauk-eh-tambah-follower.html

Noh Kodiang said...

stylo beb!!!!!,,,,kot...ngeh3.

Syarafi[skyforce331] said...

simple is better right??...artwork yang bagus :)

~ Cik Azz ~ said...

Dah takde kerja la tu, kan... Asyik main tukar2 header je... haha..

Eza Boom Boom :) said...

yang latest ni awesome :) hihi.. Sukanya tengok! :)

Nurmaisarah Azmi said...

simple2 sudah kan.. follow you

Puteri Kasih said...

selalunya yang simple tu menarik kan :)

Nurulee said...

Semua simple je tapi still awesome =D

http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/my-birthday-on-this-year.html

Sally Yatiey said...

Simple itu lagi cantik dan menarik. hee :D

CiK FizA said...

wahh~ lamanya x singgah cnie. laennya blog lana. makin cute. hohoho :DD

header simple lah comel. kan? ^^

Cik Kay Jue said...

cantik la kak.. berkilat!.. >_<

alif haris said...

err kak lana sebenarnya nk ckp ape ni ?? nk kawen eh ... haha

APAN said...

simple pun kalau kena cara cantik gak :)

Adylia Qarissa said...

dkna pon rasa macam nak tukar header..tapi malas nak meng'edit'..uhuhuu

bella luna said...

hee, suke header yang ke4 tu, cantik, siap ade pulau lagi, mcm pencinta alam gitu, hehe :D

CikMunBlogger said...

belum sempat mun tengok dolphin berenang , dah header kena tukar . sedih :(((

ary_lee said...

ary pula?
Makin lama makin xada idea nak buat header cane^^

Encik H said...

ehem2..mohon buatkan satu header untuk saya..lalalala

SaddLone said...

cantik kepala H kau buatkan lana..hehe

Powered by Blogger.