RSS Feed

Fibox

17

June 2, 2012 by


Fibox! Adakah dikau mahu berbakti padaku atau tidak? 
Kau lupakah pertemuan kita kali pertama dahulu?
Puas aku menghias mu dengan warna hijau laut kegemaranku.
Tapi ini balasan kau padaku?

Mengapa? Mengapa begini?
Sesudah Shoutmix menjual diri..kini dikau..dikau pula memperlakukanku begini.
Oh tidakkkk! 

Adakah ini sebuah petanda?
Petanda supaya aku melepaskan mu...

Tidakkkkkkkk..nanti..bagaimana dengan hidupku..ohhh..
Aku tidak pasti bagaimana hidupku tanpamu..

Aku cuma pasti..yang aku..

hahahahahaha, Fibox..Fibox..
hurmm,samada kena tukar shoutbox lain..or tak payah guna dah apa2 shoutbox pun


17 comments »

Cik Kay Jue said...

adeh.. problem-problem.... huhu..

kat sini la ckj tggl jejak.. hehe..

guleng2.. ckj dtg ni lps da habskan secawan oligo... :P

|shuhadaothman|TM said...

tuka cbox la lana. :)

~Sweet Honesty~ said...

pakai Cbox saja.. lagi senang.. (^___^)

Diela Natasha said...

sama la , saye pun tadi . tukar cbox laju-2 . hehe .

Eza Boom Boom :) said...

Eza guna busuk.. hihi.. okey kot.. :)

CiK FizA said...

dh ok la lana. hee ^___*

Sally Yatiey said...

Ingatkan saya sorang je kena masalah ni -,- hehe. Cbox lagi bagus, belum ada masalah macam ni lagi ^_^

PariPariPutih said...

Lana dia majuk kejap-kejap jerk tu.. sabau ye.. now dah ok dah pung... ^^ hu hu hu...

Ety said...

Kak Lana, dah okay dah.
Ety punya pun selalu macam tu, kadang-kadang Fibox main cak cak dengan kite :D

delarocha said...

tak yah guna laa... nak tinggal jejak, tinggal jejak kat ruang komen jee

caliph shuriken said...

tukar cbox pls ^^

aizamia3 said...

up to you.. ;)
kalau rasa susah, tukar aje.. ;)

nasir hamzah said...

fibox ni memang best, tapi tulah asyik poblem jek..

Tukang Karut said...

malas nak guna kotak menjerit dah...

Beckhrooy said...

guna cbox je, fibox dan busuk bermasalah

kerisperak said...

CBOX..CBOX..CBOX..CBOX... please..please..please.. hehehe..

reza ahmad said...

kdg chatbox mmg cenggitu la kn..errr

Powered by Blogger.