RSS Feed

Kuak Kupu-kupu

17

June 2, 2012 by


Jam menunjukkan pukul 4 pagi waktu Malaysia..semua sedang nyenyak tidur, dibuai mimpi.
Tiba-tiba, aku terdengar bunyi dari ruang dapur..perlahan dan semakin kuat..

Oh, adik aku terjaga..haus katanya.
Dan aku sebenarnya...

Tak boleh tido..Allah...
Aku dah kuak lentang, kuak kupu-kupu, menari tango, mkn cuklat Cadbury, semua dah ku buat.

Tapi, mata tak mahu terpejam juga.
Elok2 dah offline, aku online balik.
Jadi, tulislah merapu2 kat sini..hehe.
Moga pagi yang bakal menyinari, membawa keberkatan pada kita semua ya.

Selamat berhujung minggu.

*huh, asa pening2 nyamuk dibuatnya.



17 comments »

Karukord Jagau's said...

selamat pagi :)

ary_lee said...

Lana tak boleh tidur..
Ary plak??
Nak tidur tapi layan blog plak= ="
Niat nak study tapi len plak jadinya= ="

Jasman said...

oh...tido xbasuh kaki eh?hehe

caliph shuriken said...

ehh, tango bukan kena menari dua org kn? hukk...

PariPariPutih said...

As salam Lana, len kali x yah TANGO... buat jer tarian POCO-POCO he he he ^^

ciksengeh :D said...

hehe ^^ kita pun selalu macam akak .. kita kalau takleh tido , kita akan ingat kenangan2 lama .. then dgn sendiri nye akan tetdo .. hikhik

misyamissyou said...

hehehe insomnia la tu..huhuu

Zul De Alexis said...

haha..sama macam SM puas pakse bawu tidur..:)

Adylia Qarissa said...

selamat tengahari..anak dara tak elok bangun lambat kata mak dkna :p

nasir hamzah said...

salam lana, lah yeker susah nak tidur ek? kadang memang cam tu tak, jangan2 lana minum air tongkat ali tak..heheheh..

Sally Yatiey said...

Samalah Cik Lana. hehe. Saya kadang2 dah offline. Nak masuk tidur tapi tak boleh tidur pulak :D

|shuhadaothman|TM said...

hehe. meh nak dodoikan lana :P

CiK FizA said...

alooo~ comel je ek kuak kupu-kupu. ^^

paksa je mata tuh swuh tdo. Ngee. boley ke ek? hohoho :DD

Tukang Karut said...

selamat petang... eh?

Cik Kay Jue said...

hahahah dahsyat! mmacam2 gaya keluar...haha

aizamia3 said...

elokler tu.. boleh geng dengan dak Nuha.. habis semua kuak dia buat.. hahaha..

Ruzzezanie said...

silalah mencari buku yang paling dirasakan boring dibaca dan sila baca. mesti akan cepat ngantuk selepas itu. :)

Powered by Blogger.