RSS Feed

Mission Impossible

27

June 19, 2012 by


51 buah kesemuanya.
Mission Impossible la kalau nak balut semuanya dalam satu hari.

Kena telefon Tom Cruise ni mintak tolong.
Takpun, mintak tolong The Avengers Malaysia versi ParipariPutih.

Black Widow, meh tolong Lana meh..tolong tgk pun jadi >_<
Aha, korang pun, meh la, tolong sekali, hak3.

*adoila..penat cemni..sob sob sob sobri yunos, hak?*






27 comments »

Fatihah said...

banyaknya. nak satu boleh? hihi :D

Masz Sidek said...

banyak tu... sy dulu pun byk novel kena balut.... sy ambil masa hampir sebulan nak balutkan hampir 200 buah novel... penat sangat... nasib baik kakak sy tolong sama...

PariPariPutih said...

Ya Black Widow datang dah neh... apa hal ni?? Nak bungkus satu-satu ke... atau bungukus semua dalam satu?? keh keh keh... dah lama tau Black Widow tak wat kerja balut-membalut neh... Lana The Avengers Malaysai tuh mana reti nak balut-balut ni.. derang tu menjahanamkan bangunan dan alam sekitar tau le keh keh keh ^^

tips: kalau tak larat buat semua.. buat le satu hari 2-3 buku jer... bukan sume yang lana nak baca dulu kan... tak pun pos kan kat kiterang (siap dgn sellotape, duit setem dan kotak keh keh keh untuk penghantaran balik nanti) grenti siap dalam masa sehari ^^

leakedknowledge said...

ohh buku...meh sini kta buleh tulun jd mcm ni http://encikcopypaste.blogspot.com/2012/06/cool-seni-merosakkan-buku-yang-kool.html

tambhan kpd kta2 ppp, selotape, duit setem, kotak DAN DUIT UPAH..skali lg DUIT UPAHH...hahahaha.komfirm siap lam 2,3 hari jer smue tu :P

caliph shuriken said...

steady laa, lana ada mini library, hikk..

sesetengah buku2 tu ada jual kt e-store sy ^^

Syazlina Khairuddin said...

buat apa nak balut nie lana? nk kena siapkan satu hari plak tu..hehe..nyway semuanya buku berilmiah..syaz je suka bace novel je =)

ain farahin said...

wah...jeolousnye tgk koleksi bku tu.
nak seribu daya,tak nak seribu dalih.yeah!balut semuanye.good luck k!

Cik Kay Jue said...

banyak nyer... huhu nak satu... huhu..

nak balut tak la mission impossible sangat kak..

nak membaca nyer tu.. yang impossible untk habiskan dalam sehari.. :)

|shuhadaothman|TM said...

banyaknye. nak satu lana. haha. tak mustahil. mesti boleh :D

budi os 19 said...

Terima kasih infonya...cool :D

bai baizura said...

banyak gilakk buku. bagus2. :bd

Encik Zaharin said...

ulat buku yer ..

Muttallif said...

Selamat membalaut dengan Jaya nya :)

Sherwieyna Muzzawer said...

Salam kenal.i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;)

Sya Syazana said...

wahh lenguh tangan cemni

SYAH'IZZAT said...

fuyoohh i x suka novel. hahaha

delarocha said...

nk buat apa balut?

APAN said...

slow2...nanti hbis la tu....jaga elok buku2 tu semua. nanti boleh turunkan kat anak2...

CiK FizA said...

banyaknya ! banyaknya ! nak nak semua boley? Ngee :DD

lana balut setiap ari 5 buah buku pon dh ok ^^

Jajas said...

aku xminat baca...

@lana, manictb@gmail.com ni email jas...hehe

tirahzairi said...

rajinnye.....xsuka la bce2 nie...hehee

Fana | Aqim said...

pergh..banyaknye..bagus2 fana sendiri pun blom tentu dapat baca satu buku satu hari..huhu

Noh Kodiang said...

homakai...ni rebus wat sup pon sodap...

Elih Japahar said...

Boleh bah kalau kau, balut jgn tak balut haha ^_^

hairy said...

wahh suka bca erk..contest hery slalu bg novl..haha

Lan Bingka said...

Supermak kan ada.. ;)

Tukang Karut said...

bungkus elok elok, lepas tu bak mai dekat aku, nak yang doktor umum tu ek...

Powered by Blogger.