RSS Feed

Perempuan yang suka ketawa

27

June 17, 2012 by


Korang nak tahu..

Perempuan yang suka dan banyak ketawa tu sebenarnya...

"Seorang yang paling handal menyembunyikan kegalauan hatinya, paling kuat melawan kesedihannya dan paling bijak menutup jejak-jejak tangisnya..."



27 comments »

leakedknowledge said...

galau tu apa? yg galak tu tu la :P

http://encikcopypaste.blogspot.com/2012/06/cute-mimpi-comel-seorang-bayi.html

PariPariPutih said...

Lana: Betul... ketawa hanyalah untuk menutup "kesedihan" dalam kegembiraan... :P

nasir hamzah said...

erm betul2 nasir setuju.. pernah ada kawan dengan sorang kakak ni, dia ni asyik jer suka ketawa.. tapi rupanya tersimpan kesedihan dihatinya..bleh dikatakan dia seorang yang tabah.. rindu kat dia gamaknya..huhu..

http://blognasirhamzah.blogspot.com/

Cik Adieb said...

Wahhh,sy lah tu..cewah :)

Ety said...

kak. i love this :)

mintak permission nak share di Facebook boleh ?

~ Cik Azz ~ said...

Di dalam tersenyum, aku menangis.. :)

Orang lain tak perlu tahu.. Mereka cuma perlu memahami sahaja akan apa yang berlaku.. Tahu tapi buat tak faham, takde gunanya.. ehehh..

caliph shuriken said...

ada benarnya ^^

CikMunBlogger said...

betul ! huhu :D

even sedih pun still gelak .

:)

Aalia Shahira said...

setuju.......sebab saya mcm tu :D haha

M@W@R Q@SeH said...

setuju...buat2 suka utk menutupi kegelisahan di hati...

Chic Na said...

setuju. depan org boleh gelak sakan. balik umah nangis sorg2. huhu.. :)

ary_lee said...

ye ke lana?
ary suka je ketawa..
Tapi kalau dah terusik hati tuh..
bawak keta pun, air mata kuar otomatik= ="

cendol said...

btol..setuju sgt!
Cendol suke ketawa je . kalo boleh tak nk org nmpk nangis! hilang macho !! haha

Sally Yatiey said...

Betul2 ^_^

Fatihah said...

betul betul :D

Ruzzezanie said...

salam lana.

entah kenapa rasa macam lana sebut-sebut nama ruzz. bace entri ni, ohhhh, patutlah terasa lana seru ruzz. sebab entri ni mcm tuju kat ruzz. kihkih

* dan tambahan pada quote lana tu 'dan perempuan itu selalunya yang jenis memendam dan susah berkongsi cerita'. :)

Mohd Billy said...

dan manusia yg pandai sembunyikan kesedihan dengan mengukir senyuman adalah manusia yg kuat.

fyna said...

fyna setuju. sebab fyna pun buat macam tue. =='

Encik Atan said...

itu yg ketawa,yg mengilai mcm maner pulak...bhaha

|shuhadaothman|TM said...

ramai perempuan mcm ni. hee :)

Nurmujahidah Ismail said...

saya suka ketawa :D

Fiza Suhaimi said...

Fiza setuju.. Hanya itu saja cara yang termampu.. :')

SYAH'IZZAT said...

pmpn hati tisuuuu :)

Carl Lesmana said...

done follow :) follow me back ya http://sayaabel.blogspot.com/

Masz Sidek said...

ketawa untuk menyembunyikan kedukaan... setuju...

APAN said...

jgnan ketawa lebih2 sudah...x pasal2 aku cop bodoh kat dia nanti.

kerisperak said...

Jangan banyak sangat ketawa, nanti akan mematikan hati...

Powered by Blogger.