RSS Feed

Thomas Harris and James Patterson

12

June 22, 2012 by


Ada sesiapa nak beli mana-mana 5 buah novel kat bawah ni?


1. HANNIBAL by Thomas Harris
2. HANNIBAL RISING by Thomas Harris
3. STEP ON A CRACK by James Patterson & Michael Ledwidge
4. I, ALEX CROSS by James Patterson
5. THE 6TH TARGET by James Patterson & Maxine Paetro

Harga Asal setiap satu, RM 10. Nak let go, RM 5 sebuah (termasuk harga pos).
Papernya warna coklat muda, macam gambar dibawah.
Masih dalam keadaan baik.


Berminat? Boleh PM saya. Tinggalkan komen or shout di blog.
Atau emailkan ke: LianaAlias87@gmail.com

*Maaf ya, tiba2 buat sesi jualan lak,hehehe*



12 comments »

nasir hamzah said...

buka ni guna basa owang puteh ek lana?

Jajas said...

xminat.

cendol said...

buku yg James patterson tu mcm best.tp cendol takde duit nak beli hehe
hee saje nak kumen2 jgn marah.okay lari skrg!!

Aalia Shahira said...

lana,novel john grisham xde ke ? kalau ada..bagitahu eik ? :D

CikMunBlogger said...

hehe , saya suka buku . tapi saya tak minat membaca XD

caliph shuriken said...

steady laa, niaga plak yer ^^

Cinta Misteri said...

seriously u nak jual??? but why? taknak buat collection ker? let me check with my hubby/sister/other frens kalau ada sesiapa yg nak. Both name seriously awesome!!

CiM ada collection Olivia Goldsmith, all about women

delarocha said...

kenapa tak disimpan je buat koleksi.. hehe

~ Cik Azz ~ said...

Apsal nak jual..?

Kalau best, mesti tak jual, kan..??

Kalau akak, sayang nak jual novel yang dah dibeli even novel tu tak sedap manapun.. huhuhu..

Bukan apa, mungkin satu hari nanti kita akan terjumpa 'sesuatu' yang kita terlepas pandang kat dalam novel tu.. Dan mungkin benda itu yang akan menjadi inspirasi untuk kita.. :D

Tukang Karut said...

kenapa tak simpan je?

uncle said...

adehhhh racun baekkkk punya hahaha..uncle berminat..tapi buat masa ni nak habiskan buku yang ada..5 lagi plastik belum buka...3 dah bukak macam paparan dalam entry uncle yg lepas huhuuuuu...lambat nak habisssss grrrrr

ary_lee said...

bes ke?
ary penah baca danielle steel, nicholas sparks dengan penulis PS i love you tu je..

Powered by Blogger.