RSS Feed

Tudung Ariani

29

July 15, 2012 by


Semalam, di Jalan TAR, pertama kali menjejakkan kaki ke Butik Tudung Ariani.

Masuk saja langkahan pertama, saya dan ibunda disambut mesra.

Langkah2 seterusnya, saya jadi terpinga-pinga.

Apesal sales-girlnya sama banyak dengan Tudung2 Ariani tu???



29 comments »

APAN said...

bnyk betul...nak pasang cctv x mampu, tu pasal pasang mata2 je la mampu...haha...

Ety said...

hahaha. tahu tahu. Ety pernah teman kawan Ety pergi butik Ariani kat Jalan TAR juga. mmg pun, ramai gilaa. dah la penuh dgn customers, himpit pula dengan sales girl nya.

mungkin sbb nak jaga keselamatan, ataupun nak beri keselesaan supaya each customer dpt layanan peribadi.

mungkin la. hihihi.

p/s : tpi kadang2 rimas juga kalau kita duk pilih2, org ikut je kat belakang. bukan nak mencuri pun :(

the malay male said...

baguslah klu mcm tu..takde la customer dibiarkan terkial kial memilih tudung seorang diri :-)

nurdani said...

tak pernah lagi ke sana. tapi rasanya rimas kalau ramai sangat macam tu. hehe. tapi mungkin langkah keselamatan dan senang nak layan customers yang datang. lebih2 lagi dah nak puasa ni.

caliph shuriken said...

lana, byk ka borong tudung kt situ? ^^

nasir hamzah said...

mungkin dah nak puasa dah tu raya kot.. tu yang ramai pekerja dia.. orang sibuk shoping baju raya.. ehehee mungkinlah..

banyak beli tudung lana?

ary_lee said...

Errrr... Bukan mahal ke tudung kat situ??
HahahaXD

~ Cik Azz ~ said...

Teringin jugak nak beli satu.. Tapi harga dia makaiihhh... Tak mampu den... huhuhu..

Syazwan Che Deraman said...

hehehhe..ke tertukar dengan patung model tu?

paripariputih said...

Paling nak elak gi ke arah2 jalan tuanku abdul rahman dan paling tak suka diekori oleh salesman yg mengekor macam bodyguard rimas. Dalam kes lana mungkin ada dua jer sebab satu takut brg2 kena rembat, satu lagi utk melayan pelanggan yg dtg

Boni JLL3 said...

biar betul?? punya ramai pekerja dia

Muttallif said...

uiksss....banyak nyer sales girl!

Nurmujahidah Ismail said...

tak nak gi sana,, takut rambang mata,, dah la mahal,,, tak cukup fulus,, huhuuuu

ParkAir said...

mahal betul tudung ariani, tapi sekali sekala beli boleh la...

missha said...

tak prnah lagi smpai situ..err..ramainya pekerja dia...

Munnafendy said...

bkn stkat ariani je.jakel pun sama.pnuh ngan sales girl

che'pi said...

WAH... MERIAH.. KLU SALESGURL TU CANTIK CANTIK.. LAGI MERIAH..... NAK PERGI LA... HEHEHEH

Qaseh Qistina said...

g jalan tar weekend ri tu? kalau g sabtu..haihh..x leh nk jalan.sesak kot..ada pasar situ..x g dah la sabtu. x larat nk sesak2

Chic Na said...

tau takpe. kalau dekat jakel & gulatis pun mcm tu. tak selesa nk memilih.

Tukang Karut said...

lepas ni cuba masuk kedai jual tudung saji lak...

FarhanaOh Farhana said...

huhu.. rimas.. kalau saya, tak minat lah ramai2 sangat ni.. nak pilih yang kita berkenan pun tak selesa.. am i right? hehehe

CiK FizA said...

fiza sgt tak suka sales girl yang ramai ! rimas ! errrkkk >.<

kdg2 sales girl nie suka sgt ikt kita kat belakang. nak memilih pon xdak privacy >.< so, selalunya klu masuk je kedai yg cm 2, automatik xkn lama la kat c2. hahaha =P

Adylia Qarissa said...

dorang sebagai model tudung ariani ;p

aizamia3 said...

kat sebelah Jakel Shah Alam pun cenggitu gak.. kat pintu masuk tu punyalah ramai.. dah macam patung tegak je kat situ..

kerisperak said...

strategi pemasaran juga kot.. setiap salesgirl tu pakai tudung ariani tak? kalu ye senang la org yg dtg nk tgk contoh tudung yg dipakai, ''hah, akak nak tudung yg mcm salesgirl tu pakai. Ade lagi stock? kalu xde akak amik yg die punya je la..'' hahaha, just kidding..^_^

Radsmil said...

tak best arrr lau mcm tu... nk pilih barang pun susah.. bnyk sgt cctv..hu3

hairy said...

haha...betul2 ada persa juga..

Karukord Jagau's said...

salam lana :)
i tak biasa la masuk kedai2 tudung nie (^__^) tak tau suasananya mcm mana >_<

|shuhadaothman|TM said...

mesti rimas kn lana. nk pilih tudung pon x selesa. erkk

Powered by Blogger.