RSS Feed

Birthday Ayahanda dan Cida De' Nuanza

29

July 21, 2012 by


Tanggal 20 Julai 2012 semalam, genaplah usia ayahanda, 58 tahun. Perjalanan hidup yang lama, tapi singkat sebenarnya. Selesai solat Jumaat semalam, kek selamat dihadam.

Dikesempatan ini, nak ucapkan terima kasih banyak2 pada Kak Ida. Satu-satunya blogger yang saya pernah jumpa dialam sebenar. Sudah dua kali sebenarnya. Bersusah payah dia dengan suaminya, hantar kek sampai ke kawasan rumah, hehehe.

Terima kasih untuk kek yang sedap, sedap dan sangat sedap! >_<

Saya minta Kak Ida buat kek kurang manis.
Rasa kek memang sedang2 elok je. Ibunda dan Ayahanda pun suka.


Hadiah yang besar untuk Ayahanda..untuk Ibunda, bagi yang kecik je, hehehe.
Dah alang2 nak sambut harijadi sangat, sambut dua2 orang tercinta >_<

Bagi yang tinggal berhampiran Putrajaya, boleh cuba order kek dari Kak Ida.

Blog Keknya: De' Nuanza Home Baked







29 comments »

Nurmujahidah Ismail said...

wah,, msti best giler ni,, rasa macam nak beli cake je untuk berbuka ari kamis ni,, time balik umah,, hehe

cikeyrah said...

sedapnye ..makruh puasa keyrah tgk kek nie hahaha

APAN said...

lapo lak tengok gambo ni...

paripariputih said...

Selamat Harijadi buat ayahnda Lana & bunda he he he ceklat kek tuhhh, tapi nak gak tau isi hadiah kat dalam tuhh keh3 ^_^

the malay male said...

tertunai jugak hajat nak sambut besday ayahanda :-)

Tukang Karut said...

ermmmm... terliur.... kek... nyum nyum...

Ulya said...

sedap nyaa tengok kek tu .


yummy2 ... :)

kerisperak said...

gulp..! terliur tgk kek tu waktuw camgini..hehe

Sis Eiyan Azian said...

saya nak kek juga.. boleh x? hehehe......:)

nurdani said...

tertelan air liur. kek tu nampak cantik dan nampak sedap. saya pun suka yang kurang manis.

selamat ulangtahun kelahiran buat ayahanda Lana :)

nasir hamzah said...

Adeh lana, nasib baca Entri ni dah nak buka.. huhu

memang class.

Cida de' Nuanza said...

thanx dik...hehehhe
tp pertemuan kite selalunya dlm keadaan tergesa2...
insyaAllah kalo akak buat mkn2 nti...jemput dtg ngan mak dan abah tau...hehehehe

***bestnya dpt hadiah besday besor tu...hahahahha

leakedknowledge said...

blurppp sambil bca n3 nih...kenyang bru lepas berbuka..hahaha

Chic Na said...

wahh berjaya celebrate. kek tu nampak sedap la. mintak sket lana. ;)

aizamia3 said...

selamat hari lahir buat pakcik.. moga sentiasa dianugerahkan kesihatan yang baik dalam menjalani kehidupan seharian.. ;)

psstt: kek tu nampak cantik + sedap.. ;)

putryteya said...

waaa . selamat hari lahir (belated hihihi) buat ayah awak .

nampak cam sedap gile kek . nasib baik dah kenyang buka puasa . hehee

Cik Kay Jue said...

wah nampak sedap.. nasib baik da kenyang.. ckj nak bagi present kat parent pun dorg surh bagi bila ckj da ada duit sendiri.. :) tak sabar nak tggu masa tu.. >_<

|shuhadaothman|TM said...

Salam lana,

selamat shu tengok time malam. hehe. nampak sedap la lana. mesti ayahanda dan ibunda terharu kan. sweeetnye1 :)

Selamat berpuasa lana. sok jangan tak bangun sahur taw. hihi

|shuhadaothman|TM said...

Salam lana,

selamat shu tengok time malam. hehe. nampak sedap la lana. mesti ayahanda dan ibunda terharu kan. sweeetnye1 :)

Selamat berpuasa lana. sok jangan tak bangun sahur taw. hihi

~ Cik Azz ~ said...

Moga dipanjangkan usia kedua ayah bonda Lana... Amin...

Kek nampak sedap.. yummyy...

Ahmad Saufe said...

senah helwah buat Abahnya..long live & prosperity !

caliph shuriken said...

wahh, singgah sahur nmpak kek laa plak, hikk..

hepi belated besday pakcik ^^

ary_lee said...

mak aiiiiiiiiiiiiiii...
Kemaen lagi keknya^^
Nampak menyelerakan~~ Urghhhhh~~
Dah lah puasa ni:P

CikZaitul said...

lana, umur ayah kita same lah..

cuma ayah kite lahir bulan 21 bulan 1 ..
:)

Kamal Lee said...

Happy birthday Abah. Eh salah, pakcik. Hahaha.
Saye doakan semoga pakcik sihat sihat sentisa, panjang umur, di murahkan rezeki and yang paling penting semoga pakcik sentiasa happy bersama keluarga terchenta. fuhh.
Hewhew. :))

Lan Bingka said...

tahniah lana :) (tetiba)

Arham Md Ali said...

Ape ni Lana post gambo makanan bulan puasa ni haha.

Papepun sannah helwa lah dekat ayahnya. Moga dipanjangkan lagi umurnya. :)

SheCinta said...

waa....bestnyaaaa....mcm sedap sgt kek tu....Happy befday to Bapa Lana ya....semoga dia sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki....amin...

Ruzzezanie said...

besday beta bulan oktober ye. 26 oktober. sempena hari raya aidiladha. diulangi, besday beta 26 OKTOBER ye. sila faham. hahahahaa :)

Powered by Blogger.