RSS Feed

Ganda dua

27

July 7, 2012 by


Hari ini, Sabtu, penat menghabiskan waktu.

Shopping bersama ibunda, memang best giler.

Benda dan barang yang dihajati, dah tentu dapat.

Yang tidak diminta pun, dapat juga >_<

Kiranya.. shopping bersamanya, barang2 akan jadi ganda dua.

"Ya Allah..kurniakanku suami yang paham maksud ganda dua seperti ibunda"

Hahahahaha. 



27 comments »

putryteya said...

aminnnn juga ~
hehehhe

Fatihah said...

hahaha. InsyaAllah. Amin..

Muttallif said...

Bila Kawen lana? huhu

leakedknowledge said...

aminnn jugak :)

fyna said...

amin... hehehe... ganda dua ye.. ^^;

ain farahin said...

amin.insy-ALLAH

~ Cik Azz ~ said...

Takmo la ganda dua ni..

Takuttt... huhuhu...

Biar la satu sampai bebila.. :D

Ruzzezanie said...

oh hoiiii, bankrap weyyy bankrap!

lana, pas kawin taleh blogging dah la sebab incik suami lana mesti tak cukup duit nak bayar tenet dah. sebab lana byk sgt shoping! kihkihkih

ary_lee said...

HahahahahaXD
Agak ar.. Betul kata PPP, bankrap~~~
Hahahaha!

ary_lee said...

Eh, silap.. Ruzzezeni..
*confirm salah eja..
Nama canggih sangat:P

caliph shuriken said...

patutkah di'aamiinkan'? hikk...

PariPariPutih said...

len kali nak gi shooping nak ikut leh?? keh keh keh ^^ klw akak yg ikut habis mak lana kena ganda 4 :P

Zul De Alexis said...

wah!
ganda 2?
boleh..hik2

Ety said...

amin :)

p.s : nak husband faham maksud ganda dua jugak la. hikhikhik :D

Jajas said...

faham3x...

nasir hamzah said...

ganda 2? peh.. jangan si suami minta ganda dua gak sudah..ahaha.. paham tak kih30x

APAN said...

semua laki memahami akan isteri yg cenderung ganda dua ni...sebab isteri2 ni org pompuan. hehe...

nak x nak, kena blajar untuk terima. org puang mmg gitu. bak kata ustaz azhar....

Boni JLL3 said...

hamboi.. kemain dia ye

CikZaitul said...

amin :)
faham bebenor maksud lana :)
kekekkekekkeke

the malay male said...

lana kena cari anak tan sri le klu gitu.. huhu

cik nAdyYa ツ said...

untongla kan.. kite hanye dpt bile mintak je..hahaha

Nurulee said...

Hehehe, Amin! seronok lah sis kalau dapat husband camtu. tak mintak pun dapat =D

http://thenurulee.blogspot.com/2012/07/le-complain-day.html

Cik Kay Jue said...

amin... >_<

betul3... that why ckj lebih suka shopping dengan mak...! >_<

M@W@R Q@SeH said...

amin...moga ketemu apa yg dihajatkan...

Masz Sidek said...

amin...
suka doa lana tu... sy pun nak jugaklah suami macam tu...
hahahaha... ;p

Tukang Karut said...

untung la semua pun ganda dua...

Ahmad Saufe said...

double trouble

Powered by Blogger.